Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Πληρώνει διατροφή και το βλέπει το παιδί»

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του για όσα είπε η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή

Την απάντησή του στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Γρηγόρη Μπιθικώτση έδωσε ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Απών από τη βάπτιση της κόρης του

H κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της Ελένης Τσιριγκάκη βαπτίσθηκε την περασμένη Κυριακή, όμως η κόντρα του πρώην ζευγαριού φαίνεται πως είναι στο «κόκκινο». Το ζευγάρι χώρισε μετά από ενάμιση χρόνο γάμου, ενώ ο πατέρας της νεοφώτιστης Μελίνας δεν πήγε στη βάπτιση της μικρής. 

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Χώρισαν 1,5 χρόνο μετά τον γάμο

H Ελένη Τσιριγκάκη εξομολογήθηκε πως το πρώην ζευγάρι δεν έχει καμία επικοινωνία και πως η μικρή δε γνωρίζει τον πατέρα της. Ισχυρίστηκε επίσης πως ο πρώην σύζυγός της εκμεταλλεύτηκε όλα της χρήματα, σε σημείο να μην μπορεί να αγοράσει γάλα για το παιδί της, καθώς και ότι ο πρώην σύζυγός της έχει διπλή ζωή.

Γρήγορης Μπιθικώτσης και Ελένη Τσιριγκάκη είχαν κάνει τον πολιτικό τους γάμο στη Μύκονο, τον Ιούλιο του 2021/ NDP

Γρήγορης Μπιθικώτσης και Ελένη Τσιριγκάκη είχαν κάνει τον πολιτικό τους γάμο στη Μύκονο, τον Ιούλιο του 2021/ NDP

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Απόστολος Λύτρας ισχυρίστηκε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απουσίαζε από την τελετή βάφτισης εξαιτίας των τεταμένων σχέσεων με την πρώην σύζυγό του, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν παραβρέθηκε στη βάπτιση της κόρης του, η οποία πήρε το όνομα Μελίνα/ Ηappy Day

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν παραβρέθηκε στη βάπτιση της κόρης του, η οποία πήρε το όνομα Μελίνα/ Ηappy Day

«Όταν ακούτε μια γυναίκα, μια μητέρα να αποκαλεί τον πατέρα "η απέναντι πλευρά" αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει θυμός. Την ξέρω την Ελένη, δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που λέει. Το έβλεπε το παιδί, πληρώνει διατροφή, η οποία έχει συμφωνηθεί. Έχουν πάρει διαζύγιο» είπε ο Απόστολος Λύτρας στο Happy Day.

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ξέρει και μάλιστα εγώ ο ίδιος της πρότεινα να πάει να τον δει. Μηνιαία καταθέτει τη διατροφή και σαφέστατα έχουμε έγγραφα που το αποδεικνύουν. Υπάρχει θυμός, θα πρέπει να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση. Το βλέπει το παιδί, είναι υπερβολή αυτά. Έχουν πάρει συναινετικό διαζύγιο» συμπλήρωσε ο ποινικολόγος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top