Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Χώρισαν 1,5 χρόνο μετά τον γάμο

Έχουν διακόψει κάθε είδους επικοινωνία - Ο τραγουδιστής έφυγε από το σπίτι

Τίτλοι τέλους έπεσαν, όπως φαίνεται, στον γάμο ζευγαριού της ελληνικής showbiz. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, ύστερα από τρία περίπου χρόνια κοινής πορείας και ενάμιση γάμου.

O Γρηγόρης Μπιθικώτσης έγινε ξανά μπαμπάς!

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που προέκυψαν στη σχέση του. Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, έχουν μάλιστα διακόψει κάθε είδους επικοινωνία και κινούν τις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Χώρισαν 1,5 χρόνο μετά τον γάμο

Τις τελευταίες εβδομάδες, βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει φύγει από το σπίτι όπου έμενε μαζί με τη σύζυγο και την κόρη τους, ενώ η Ελένη Τσιριγκάκη άλλαξε το επίθετό της στα social media και έβαλε ξανά το δικό της. Ακόμα, έσβησε τον τραγουδιστή και τις κοινές τους αναρτήσεις.

Ο γάμος Μπιθικώτση - Τσιριγκάκη στη Μύκονο το 2021

Να θυμίσουμε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Μύκονο στις 15 Ιουλίου 2021, μετά από δύο αναβολές εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

χώρισε ο μπιθικώτσης

χώρισε ο μπιθικώτσης -2

Κουμπάροι τους ήταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου και η βουλευτή της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού. Στις 3 Ιανουαρίου του 2022 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους και ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πως θα της δώσουν το όνομα της μητέρας του, Μεταξίας. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει ήδη έναν γιο, από τον πρώτο του γάμο, τον 14χρονο Γρηγόρη, και η Ελένη Τσιριγκάκη έχει επίσης μια κόρη από προηγούμενο γάμο, την 12χρονη Ελένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top