Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Απών από τη βάπτιση της κόρης του

«Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της» είπε η πρώην σύζυγός του

Όσα είπε η πρώην σύζυγος του Γρηγόρη Μπιθικώτση για τον πατέρα της κόρης τους, την ημέρα της βάπτισης της μικρής/ Happy Day

Χθες Κυριακή, βαπτίσθηκε η κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της Ελένης Τσιριγκάκη, ωστόσο ο τραγουδιστής δεν παραβρέθηκε στο μυστήριο. Η μικρή πήρε το όνομα Μελίνα και η βάπτισή της έγινε στον ιερό ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη.

O Γρηγόρης Μπιθικώτσης έγινε ξανά μπαμπάς!

Το ζευγάρι χώρισε ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο του στη Μύκονο, το 2021. Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2022. Το διαζύγιο τους μάλιστα, φαίνεται πως ήταν δύσκολο καθώς το πρώην ζευγάρι δεν έχει καμία επικοινωνία, ενώ ο πατέρας του παιδιού επέλεξε να μην είναι παρών σε αυτή τη μοναδική στιγμή της βάπτισης.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν παραβρέθηκε στη βάπτιση της κόρης του, η οποία πήρε το όνομα Μελίνα

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης δεν παραβρέθηκε στη βάπτιση της κόρης του, η οποία πήρε το όνομα Μελίνα

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ελένη Τσιριγκάκη: Χώρισαν 1,5 χρόνο μετά τον γάμο

Η Ελένη Τσιριγκάκη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha “Happy Day”, εξαπολύοντας κατηγορίες κατά του πρώην συζύγου της και αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της μεταξύ τους σχέσης.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν στη Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης, στις 15 Ιουλίου του 2021/ NDP

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν στη Μύκονο, τόπο καταγωγής της νύφης, στις 15 Ιουλίου του 2021/ NDP

«Ο νονός, ο μπαμπάς και η μαμά υπογράφουν για να τελεστεί το μυστήριο. Δε μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο μπροστά σε αυτά που έχουμε περάσει. Για να είμαι ειλικρινής, θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν, ουσιαστικά θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν αν αυτό το παιδάκι έχει την υγεία του ή τι κάνει, δεν το έχει δει καν, τα μάτια της δεν τα έχει δει της μικρής. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα» είπε η Ελένη Τσιριγκάκη.

Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της

«Προχθές, που πήγαμε στο πάρκο πήγαινε σε αγνώστους κι έλεγε: “μπαμπά”. Μου είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ, θα πρέπει να συμβουλευτώ ειδικό. Με βοηθάει και η μεγάλη μου κόρη. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία να διαφωνήσουμε ή να συμφωνήσουμε. Δεν έχει καμία επαφή με το παιδί. Στην αρχή με στεναχωρούσε. Έφαγα μεγάλο «χαστούκι» αλλά μετέπειτα συνειδητοποίησα ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες ίσως είναι καλύτερα… όταν το ανδρικό πρότυπο δεν μπορεί να είναι συνεπές και σωστό απέναντι σε ένα παιδί» πρόσθεσε η Ελένη Τσιριγκάκη.

Το πρώην ζευγάρι κατά τηνε εξοδό του από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη του, 7/1/22/ NDP

Το πρώην ζευγάρι κατά τηνε εξοδό του από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη του, 7/1/22/ NDP

«Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με άφησε χωρίς χρήματα, δεν είχα να πάρω ούτε γάλα για τα παιδιά. Είχα χρήματα να ζήσω για χρόνια, βασιλικά με τις κόρες μου και ξαφνικά βρέθηκα στο πουθενά, από εκεί που ήμουν αφεντικό του εαυτού μου. Τι να πω ότι είχε διπλή ζωή μέσα στο ίδιο μου σπίτι και τη δική μου τσέπη, ενώ εγώ ματώνω; Ζω με τη στήριξη της μητέρας μου και του νονού του παιδιού μου, ο οποίος ήταν παιδικός φίλος της απέναντι πλευράς» τόνισε η Ελένη Τσιριγκάκη, πρώην σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή.

Τι απάντησε η πλευρά του Γρηγόρη Μπιθικώτση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με την πλευρά του Γρηγόρη Μπιθικώτση και αποκάλυψε τον λόγο που ο τραγουδιστής δεν έδωσε το παρών στη βάφτιση της κόρης του.

«Μιλήσαμε με την μάνατζερ του, την Σπυριδούλα Κάμπου. Μας είπε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τηρεί στάση αναμονής, να δει τι θα πει η μία πλευρά για να δει αν θα τοποθετηθεί. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη βάφτιση δεν αρνείται ότι γνώριζε πότε θα γίνει η βάφτιση, απλά δεν ήθελε να πάει για να μη πυροδοτήσει την κατάσταση, να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Αντί να τελεστεί δηλαδή ήρεμα και όμορφα το μυστήριο, να γίνει ένας καβγάς. Αυτό δήλωσε, αυτό οφείλω να μεταφέρω» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top