Άντζυ Σαμίου: Αποκάλυψε τoυς λόγους που εγκατέλειψε το τραγούδι

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ για την Άντζυ Σαμίου από την εκπομπή Πρωινό μας

Για χρόνια ήταν μια από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες στις νυχτερινές πίστες, με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της να γνωρίζουν τεράστια επιτυχία.

Άντζυ Σαμίου: Εξομολογείται σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στα 5 της!

Με ανάρτησή της στο Tik Tok, η Άντζυ Σαμίου αναφέρθηκε στους λόγους που εδώ και χρόνια την έκαναν να φύγει από το τραγούδι.

Η Άντζυ Σαμίου σε νυχτερινή της έξοδο το 2008

Η Άντζυ Σαμίου σε νυχτερινή της έξοδο το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως εξομολογήθηκε στη δημοσίευση που έκανε, κάποιοι προσωπικοί λόγοι κι η απώλεια αγαπημένων της προσώπων ήταν αυτοί που την έκαναν να αλλάξει τελείως ζωή, παράλληλα με τον δύσκολο κόσμο της νύχτας.

Η αποκάλυψη της Άντζυς Σαμίου για τα… ιδιαίτερα γούστα συναδέλφου της

«Θα έλεγα με κάθε ειλικρίνεια ότι με λύγισαν κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου και με τελευταίο, με κερασάκι στην τούρτα, η αρρώστια κι ο θάνατος του πατέρα μου, την τελευταία φορά που τόλμησα να ξεμυτίσω στις πίστες. Έχασα το κέφι μου, το πραγματικό μου κέφι, για να μπορώ να δώσω και στους άλλους χαρά. Δεν μπορώ με τίποτα να υποκριθώ, τουλάχιστον τη χαρούμενη. Ο κόσμος της νύχτας είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος, πολύ σκληρός, γεμάτος παγίδες κι ακραίες συμπεριφορές, που όχι μόνο θέλει γερό στομάχι, αλλά θέλει να έχεις και κοινά στοιχεία με αυτόν τον χώρο για να μπορείς να αντέξεις. Θα έλεγα περισσότερα αν δε διακινδύνευα να προσβάλω συναδέλφους μου που τα υπομένουν όλα αυτά κι επιχειρηματίες κι ένα μέρος του υποκόσμου που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Όπως, όλα λοιπόν, τα νομίσματα έχει και αυτό την άλλη του όψη. Δεν είναι μόνο η ομορφιά είναι κι η ασχήμια», εξομολογήθηκε η Άντζυ Σαμίου.

@angiesamiou Γιατί σταμάτησα το τραγούδι!#foryou #foryoupage #fypシ #viral #life #greektiktok #γιασενα #antzysamiou #angiesamiou ♬ πρωτότυπος ήχος - AngieSamiou
Η ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου στο Tik Tok
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top