Η αποκάλυψη της Άντζυς Σαμίου για τα… ιδιαίτερα γούστα συναδέλφου της

Τι έκανε η συγκεκριμένη τραγουδίστρια;

Μέσα στο κλίμα των αποκαλύψεων γύρω από τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, η Άντζυ Σαμίου έκανε τη δική της εξομολόγηση

Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από ιερωμένο»

Η γνωστή τραγουδίστρια το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από το προφίλ της στο Facebook αναφέρθηκε σε γνωστή συνάδελφό της, η οποία είχε το «βίτσιο» να πηγαίνει με παντρεμένους και να «βασανίζει» τις γυναίκες τους.  

Άντζυ Σαμίου

Η εν λόγω τραγουδίστρια την οποία δεν κατονομάζει, αποκάλυψε ότι «χαίρει σεβασμού κι εκτίμησης, γιατί η νύχτα κρύβει καλά τα μυστικά της». 

Σε ποιον Έλληνα αρχηγό κόμματος υποκλίνεται η Αντζυ Σαμίου

«Θυμάμαι κάποτε μια συνάδελφο με ιδιαίτερες προτιμήσεις στους παντρεμένους. Τους είχε πάντα δυο δυο η τρεις τρεις. Το βίτσιο της ήταν να “κοιμάται” μαζί τους ενώ οι γυναίκες τους έκλαιγαν στο σπίτι. Της ανέβαζε την λίμπιντο, όπως έλεγε! Στον έναν είχε απαγορεύσει να δίνει λεφτά στα ανήλικα παιδιά του σε σημείο να μην έχουν γάλα να πιούν και η μάνα τους να παρακαλεί δεξιά κι αριστερά για ελεημοσύνη. Στον άλλον τηλεφωνούσε στην 8 μηνών έγκυο γυναίκα του, και της έλεγε να τον χωρίσει γιατί τον θέλει εκείνη. Κι άλλα πολλά αηδιαστικά χούγια είχε πάντα με δεσμευμένους… Αλλά ο χρόνος τα σβήνει όλα… σήμερα χαίρει σεβασμού και εκτίμησης, γιατί η νύχτα κρύβει καλά τα μυστικά της», έγραψε στην ανάρτησή της. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top