Δασκαλάκης για τη «μάχη» με τον καρκίνο: «Δεν είμαι τόσο δυνατός»

«Έρχονται στιγμές που λες γιατί σε μένα; Μα γιατί σε μένα όλα;»

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μίλησε στη Super Κατερίνα για τη «μάχη» με τον καρκίνο

Τον δικό μου «Γολγοθά» ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο τραγουδιστής δίνει γενναία «μάχη» με τον καρκίνο, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από δυο αναρτήσεις στο Facebook.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης έχει διαγνωστεί με καρκίνo στους λεμφαδένες/  φωτογραφία NDP

Ο Γιώργος Δασκαλάκης έχει διαγνωστεί με καρκίνo στους λεμφαδένες/  φωτογραφία NDP

Γιώργος Δασκαλάκης: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Ανέβασε και φωτογραφίες με την τωρινή του εικόνα, αλλά αυτό που δεν έχει φύγει λεπτό από τα χείλη του είναι το χαμόγελό του.

Συγκινεί ο Δασκαλάκης για την περιπέτεια υγείας: «Δίνουμε τη μάχη μας»

 

«Δεν είμαι τόσο δυνατός ρε παιδιά! Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα! Να σας πω κάτι… ίσως να είμαι τυχερός. Έχει τις στιγμές που λυγίζεις. Λες ναι ρε θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω. Αλλά έρχονται και οι στιγμές που λες γιατί σε μένα; Μα γιατί σε μένα όλα;», είπε αρχικά στη «Super Κατερίνα» όπου εμφανίστηκε μέσω Skype.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης περιέγραψε πως η περιπέτεια μ ε τον καρκίνο ξεκίνησε από ένα σπυράκι που εντόπισε κάτω από τη μασχάλη.

 

«Μιλούσα με τον κουμπάρο μου τον Νάσο Γουμενίδη και του είχα πει ότι δεν νιώθω καλά. Ένιωθα ατονίες και είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα, σαν σπυράκι. Δεν δίνουμε σημασία, με πονούσε. Τραγουδούσα κανονικά. Έφτασε η μέρα των γενεθλίων μου και άρχισα να έχω φλέματα, είχα χάσει κιλά, είχα χάσει την όρεξη μου. Τραγουδούσα και έπεσα κάτω. Έφτασε τέλος Ιουλίου και είπα στην μάνα μου να πάμε στο νοσοκομείο. Κάναμε αξονικές και στην τρίτη εντελώς τυχαία βρήκαν τον καρκίνο στους λεμφαδένες μου», πρόσθεσε ο γνωστός καλλιτέχνης.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top