Γιώργος Δασκαλάκης: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Έκκληση της οικογένειάς του για αίμα στα social media

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Γιώργου Δασκαλάκη

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου νοσηλεύεται εδώ κι αρκετές ημέρες ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ο τραγουδιστής ανάρτησε φωτογραφίες του από τη νοσηλεία του, ενώ δεν έκρυψε τον φόβο του για την κατάσταση της υγείας του. Την ίδια ώρα, δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση για αίμα. 

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε κάνει επέμβαση στο στομάχι για να χάσει κιλά. Κατάφερε να χάσει 190 κιλά, αλλά η επέμβαση του δημιούργησε πολλά προβλήματα υγείας.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης στην πίστα

Ο Γιώργος Δασκαλάκης στην πίστα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα…άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει… Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα.. Θεέ μου βάλε το χέρι σου», έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή του. 

Σε επόμενη ανάρτηση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι: «Αγάπες μου να σας έχει ο Θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89!!! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστημης θα τα καταφέρουμε!!!Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιες φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια!!! Ο ΘΕΟΣ μαζί μας!!!».

Tις τελευταίες ώρες, μέσα από τα social media, οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top