Αναστασιάδης: Ψάχνω τον ιδανικό τρόπο για να κάνω πρόταση γάμου στην Τζένη

Δήμος και Τζένη σκέπτονται να χαρίσουν αδερφάκι στον γιο τους;

Ακούστε το νέο τραγούδι του Δήμου Αναστασιάδη «Σ' αγαπάω Ακόµα»

Ο Δήμος Αναστασιάδης δεν προσέγγισε από την αρχή την Ιθάκη αλλά φρόντισε να εξασφαλίσει τα προσφερόμενα εφόδια για να φτάσει σε αυτήν.  

Εν τέλει ο στόχος του εξετελέσθη: η καταξίωση του άνοιξε διάπλατα τις πύλες της και ο γνωστός τραγουδοποιός εδώ και αρκετά χρόνια είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες στην Ελλάδα.  

Η συνέντευξη του Δήμου Αναστασιάδη στο star.gr

Ο Δήμος Αναστασιάδης, σε κάθε εμφάνιση του οποίου το sold out είναι δεδομένο, του αρέσει να μιλάει κυρίως μέσα από τα τραγούδια του. 

Εντούτοις για το star.gr έκανε μία εξαίρεση και μας άνοιξε την καρδιά του, σε μία αποκλειστική συνέντευξη, όπου μας μίλησε για τη νέα του επιτυχία που κυκλοφορεί από την Panik Records και έχει τίτλο «Σ’ αγαπάω ακόμα».  

Παράλληλα αναφέρθηκε στον έρωτά του με την Τζένη Θεωνά, αποκαλύπτοντας ότι αναζητά τον ιδανικό τρόπο να της κάνει πρόταση γάμου, στο ενδεχόμενο να κάνουν και δεύτερο παιδάκι, στις εμφανίσεις του το φετινό καλοκαίρι, ενώ μας εξομολογήθηκε σε ποια μεγάλη ερμηνεύτρια θα ήθελε να γράψει τραγούδι. 

Η συνέντευξη του Δήμου Αναστασιάδη στο star.gr -2

Δήμο, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε από την Panik Records, το τραγούδι «Σ’ αγαπάω ακόμα», το οποίο έχει αγαπηθεί πολύ, ενώ είδαμε και το music video τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στα φημισμένα κανάλια της Βενετίας. Μίλησέ μου γι’ αυτό.  

Ναι, τον Μάϊο κυκλοφόρησε από την Panik Records το «Σ' αγαπάω Ακόµα». Πρόκειται για ένα «ανεβαστικό» - χορευτικό τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι για τις µεγάλες αγάπες και τα ζευγάρια που γιορτάζουν αυτό το αναπάντεχο "Μαζί" που αντέχει στον χρόνο.  Οπότε επιλέξαμε το πολύχρωμο Mπουράνο της Βενετίας ακριβώς γιατί αλληγορικά οι σχέσεις είναι ένα ταξίδι με χιλιάδες χρώματα και αποχρώσεις.

Συνεργάζεσαι δισκογραφικά για ακόμα μια φορά με την Ελεάνα Βραχάλη. Πώς προέκυψε η συνεργασία σας την πρώτη φορά; Β) Ετοιμάζετε κι άλλα νέα τραγούδια μαζί;  

Είναι το τρίτο προσωπικό µας τραγούδι µε την Ελεάνα Βραχάλη. Είχα πάντοτε γι' αυτήν μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό και αισθανόμουν βαθιά σύνδεση με τους στίχους της πολύ πριν την γνωρίσω. Όταν επιτέλους πριν από δύο χρόνια συναντηθήκαμε συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η Ελεάνα γράφει επιτυχίες όχι γιατί έχει εμπορικό ένστικτο αλλά γιατί έχει έναν ψυχικό πλούτο που μιλάει στην καρδιά των ανθρώπων και στον πυρήνα της εμπειρίας τους. Της ζήτησα να συνεργαστούμε κι έκτοτε είναι στην ζωή μου ένα λευκό φως. Όσα έχουμε κάνει είναι μόνο η αρχή.  

Η συνέντευξη του Δήμου Αναστασιάδη στο star.gr -3

Εκτός από ερμηνευτής είσαι και δημιουργός. Από πού αντλείς έμπνευση για να γράψεις;  

Αυτό το νέο πρόσωπο που έχει η αγάπη στην οικογένεια μας και τα βάθη στα οποία μπορεί να φτάσει η αγάπη αυτή είναι μια αποκάλυψη και κάτι που μου έχει δώσει μεγάλη ώθηση και καλλιτεχνικήέμπνευση. Από τη μία είναι αυτό το φως και από την άλλη το σκοτάδι των όσων ζούμε. Η φρικτή επικαιρότητα, η αγωνία των ανθρώπων γύρω μου επίσης φωλιάζουν στην καρδιά μου και στην δημιουργική διαδικασία.  

Σε ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να γράψεις τραγούδι;  

Στην ανυπέρβλητη, στην μαγική Χαρούλα Αλεξίου. Θα ήταν τιμή μου.  

Πίσω απ’ όλα τα τραγούδια που έχεις γράψει, υπάρχει κάποια προσωπική ή γενικότερη ιστορία; Μοιράσου κάποιες από αυτές μαζί μας  

Η φωνή της γιαγιάς και του παππού μου ντύνει τις παιδικές μου αναμνήσεις. Οι δυο τους τραγουδούσαν πολύ συχνά και μου χάρισαν  την πρώτη μου επαφή με τα παραδοσιακά, τα δημοτικά τραγούδια και τα θρακιώτικα. Κάποτε ζήτησα από την γιαγιά µου να τραγουδήσει έναν αµανέ. Ηχογραφήσαμε μαζί ένα δημοτικό τραγούδι, που το ονομάσαμε Α, από το όνομα του παππού µου –Αντώνης– γιατί την περίοδο που το δημιουργούσαμε έφυγε από τη ζωή. Όταν τελικά βγήκε αυτό το κοµµάτι, η γιαγιά μου συντετριμμένη από την απώλεια ήταν ήδη άρρωστη. Αυτό ήταν το τελευταίο της τραγούδι και η αφιέρωση της στην αγάπη της ζωής της.Είναι ένα κοµµάτι που με συγκινεί πολύ και σπάνια το μοιράζομαι στα live.  

Η συνέντευξη του Δήμου Αναστασιάδη στο star.gr -4

Συνεχίζεις ασταμάτητα τις live εμφανίσεις σου… Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τώρα ξανά Αθήνα. Πώς νιώθεις γι αυτό μετά και τη σιγή που είχε επιβάλλει η πανδημία στις ζωντανές εμφανίσεις.  

Νιώθω τεράστια ανακούφιση που διανύω επιτέλους μία περίοδο επικοινωνίας και εξωστρέφειας. Είμαι άνθρωπος αρκετά εσωστρεφής και η τάση μου από την φύση μου είναι να κλείνομαι. Ακόμα και η δημιουργία είναι μία πολύ μοναχική διαδικασία. Οπότε τα χρόνια της πανδημίας παρόλο που ήμουν δημιουργικός απομονώθηκα. Βίωσα θλίψη, ματαίωση και αγωνία. Πλέον απολαμβάνω το γεγονός ότι τραγουδάμε παρέα, ότι επιτέλους επικοινωνώ και συνδέομαι με τον κόσμο, ότι μοιραζόμαστε τη μουσική και τα τραγούδια ζωντανά, στον ίδιο τόπο και χρόνο.  

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλούς καλλιτέχνες σε ρόλο παρουσιαστή ή κριτή σε τηλεοπτικές εκπομπές. Θα έκανες κάτι ανάλογο;  

Απολαμβάνω τις προκλήσεις. Όταν πρόκειται για ένα πεδίο που το γνωρίζω και μπορώ να έχω άποψη ή να βοηθήσω συμμετέχω. Θα το έκανα λοιπόν σίγουρα με πολλή προσοχή και μεγάλη ευθύνη γιατί πιτσιρικάς έχω περάσει και ο ίδιος από εκεί και νιώθω στο πετσί μου την αγωνία και την προσδοκία των παιδιών. Με ευθύνη αλλά και πολλή όρεξη.  

Στο παρελθόν έχεις ανεβεί και στο θεατρικό σανίδι. Είναι αυτό κάτι που θα ήθελες να επαναλάβεις;  

Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Υπάρχουν μιούζικαλ που λατρεύω από παιδί, που έχω μεγαλώσει μαζί τους, και η ιδέα να μπω σε αυτό τον κόσμο ξανά με εξιτάρει. 

Πρόσφατα δήλωσες πως αναζητάς τον τέλειο τρόπο για να κάνεις πρόταση γάμου στην Τζένη. Ποιος θα ήταν ο ιδανικός τρόπος για σένα;  

Αναζητώ τον ιδανικό τρόπο για εκείνη όχι για εμένα. Κάπως έτσι πέρασαν οχτώ χρόνια! Και κάθε χρόνο ο πήχης ανεβαίνει. Μάλλον θα είναι ένα project ζωής.  

Αναστασιάδης για Θεωνά: «Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από εκείνη!»

Η συνέντευξη του Δήμου Αναστασιάδη στο star.gr -7

Πες μου κάτι που σου είπε τελευταία ο γιος σου και ενδεχομένως σε ξάφνιασε.  

Δεν σταματάει ποτέ να με ξαφνιάζει. Είναι κάθε μέρα και μία έκπληξη. Ο ρυθμός είναι καταιγιστικός. Πριν από μία εβδομάδα άρχισε ξαφνικά να παίζει ντραμς καθημερινά. Μια μέρα όταν ακόμα δεν ήταν ούτε δύο χρονών είχαμε βρεθεί στο πολεμικό μουσείο. Είδε ένα πολυβόλο, το περιεργάστηκε και μετά με κοίταξε με τα πιο αθώα μάτια και με ρώτησε: "Μπαμπά αυτό είναι για να βλέπουμε τ' αστέρια;" Συγκινήθηκα πολύ. Αυτό είναι το μέλλον. Κι ελπίζω να κοιτάζουμε τα αστέρια αντί να βάφουμε το χώμα.

Με την Τζένη σκέφτεστε να χαρίσετε ένα αδερφάκι στον γιο σας; Είναι στα πλάνα σας να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;  

Πολύ πρόσφατα νιώσαμε ξανά ότι έχουμε κι άλλη αγάπη να δώσουμε, ότι θέλουμε κι άλλα πράγματα να μοιραστούμε αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε με αυτή την συνειδητοποίηση.

Θεωνά για Αναστασιάδη: Ήμασταν πολύ διαφορετικοί, και με πολλές συγκρούσεις

Η συνέντευξη του Δήμου Αναστασιάδη στο star.gr -6

Το φετινό καλοκαίρι περιλαμβάνει διακοπές ή θα συνδυάσεις τη δουλειά και τη χαλάρωση;  

Πάρα πολλή δουλειά με παρά πολλή χαρά. Θέλω να οργώσουμε την Ελλάδα. Είναι κουραστικό αλλά και ψυχικά πολύτιμο. Κι εγώ νιώθω  ότι θέλω να βρεθώ κοντά στους ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να έρθουν στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη. Φυσικά και η χαλάρωση είναι στο πρόγραμμα. Θα πλεύσουμε με θαλάσσια στρώματα στ' ανοιχτά, θα φτιάξουμε κάστρα στην άμμο και ίσως σ' ένα απ' αυτά βρει μια πριγκίπισσα το δαχτυλίδι που θέλω να της χαρίσω…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top