Θεωνά για Αναστασιάδη: Ήμασταν πολύ διαφορετικοί, και με πολλές συγκρούσεις

Το ζευγάρι είναι επτά χρόνια μαζί

Είναι όμορφη, ταλαντούχα και έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Τζένη Θεωνά: Ο Δήμος θέλει στο σπίτι να είμαι εγώ ο ενορχηστρωτής


Ο ερχομός του γιου τους, Αρίωνα επισφράγισε την ευτυχία τους με τον ομορφότερο τρόπο. «Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας.  Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει και συνέχεια είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά στο «The 2Night Show».

«Βλέπω μια εξέλιξη σε εμένα και τον Δήμο»

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι επτά χρόνια μαζί. «Το αλατοπίπερο δεν λείπει από αυτή τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, με γοητεία και επιθυμία, παρόλο που συχνά βρισκόμαστε μακριά λόγω δουλειάς. Είμαστε επτά χρόνια μαζί, εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας. Βλέπω μεγάλη εξέλιξη σε μένα και στον Δήμο και κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του. Δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί. Τα πράγματα, να υποκύψεις και να ξεφύγεις, είναι πάρα πολύ εύκολο», πρόσθεσε η όμορφη ηθοποιός.

Τζένη Θεωνά: Λαμπερή εμφάνιση στο πλευρό του Δήμου Αναστασιάδη

 


Τζένη Θεωνά: «Υπήρξαν συγκρούσεις»

Κλείνοντας, η Τζένη Θεωνά γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για το πρώτο διάστημα της σχέσης της με τον Δήμο Αναστασιάδη αποκαλύπτοντας πως υπήρξαν συγκρούσεις. «Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε και με πολλές συγκρούσεις. Χαίρομαι γιατί αυτό που έχει μείνει είναι πως σε όλες πλέον τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top