Τζένη Θεωνά: Ο Δήμος θέλει στο σπίτι να είμαι εγώ ο ενορχηστρωτής

Τι είπε για τη φιλία της με την Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τα επαγγελματικά της, τον ρόλο της ως μαμά και σύζυγος, αλλά και για τη γνωριμία της με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Με την Κατερίνα Παπουτσάκη γνωριστήκαμε στη εγκυμοσύνη μας. Της έστειλα μήνυμα επειδή με παρότρυνε ο σύζυγός μου επειδή ήμασταν την ίδια περίοδο εγκυμονούσες. Ήταν θαύμα που στη συνέχεια συνεργαστήκαμε και στη σειρά μαζί» είπε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη.

Για τον ρόλο της ως μαμά και σύζυγος υποστήριξε: «Ως μαμά έχω πάρα πολύ υπομονή, είμαι νευρική αλλά έχω και αντιστάσεις, δεν παραδίδομαι έτσι στα πράγματα. Δεν είμαι φοβική με τον γιο μου, δε θέλω να φωνάζω και όταν θα το κάνω, θα το κάνω ως ρόλο επειδή πιστεύω ότι έχει βγει τελείως εκτός πλαισίου και πρέπει να τον επαναφέρω. Στο σπίτι είμαι ο ενορχηστρωτής και ο Δήμος το θέλει πολύ αυτό, γιατί δεν έχει να κάνει με την εξουσία, είναι θέμα ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι μπορεί να χαθεί στον δικό του καλλιτεχνικό κόσμο, με μεγαλύτερη ελευθερία».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της πρόσθεσε: «Στη δουλειά μου δεν είμαι καθόλου νευρική. Δεν επιτρέπω εντάσεις στη δουλειά, αυτό θα με καταρράκωνε. Θεωρώ ότι όταν στη δουλειά μπαίνουν προσωπικά, η τέχνη φεύγει από το παράθυρο, δεν γίνεται να δουλεύεις με τον άλλον και να μισιέσαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top