Άλις Κούπερ: Mε safari look στο Μοναστηράκι- Αγόρασε σπαθί κατάνα με κόμπρα

Κογιουμτσής: «Ήταν πολύ άνετος τύπος - Ρωτούσε πώς πάνε οι δουλειές»

Όλα όσα είπε ο Νίκος Κογιουμτσής, αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας και του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας   

Αγνώριστος, ντυμένος στα λευκά, με safari look, μοκασίνια, βερμούδα και καπέλο, σωστός τουρίστας... και μακριά από τις σκοτεινές εμφανίσεις, με τις οποίες τον έχει συνηθίσει το κοινό του on stage, απόλαυσε τη βόλτα και τα ψώνια του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ο θρύλος της Ροκ, Άλις Κούπερ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή τη συναυλία του σήμερα (6 /7) στο ΟΑΚΑ, μαζί με τους Scorpions.

αλις κουπερ

O Αλις Κούπερ-  φωτ. από τη συναυλία του Desmond Child Rocks The Parthenon ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ- intime

Ο ίδιος μάλιστα αγόρασε κι ένα ιαπωνικό σπαθί, τύπου κατάνα, το οποίο είχε σταμπάρει πριν από λίγες ημέρες, σε κατάστημα πώλησης ειδών κυνηγιού και συναφών ειδών, στο Μοναστηράκι. Φτάνοντας εκεί ο γερόλυκος της Ροκ δε δίστασε να βγάλει και φωτογραφίες τόσο με τον ιδιοκτήτη του (κι αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών) Νίκο Κογιουμτσή, όσο και με τους fans που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα. 

Alice Cooper: Από το Poison και το αλκοόλ δηλώνει ένας «ήρεμος χριστιανός»

Ο Άλις Κούπερ με τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Ο Άλις Κούπερ στα λευκά, με πουκάμισο, βερμούδα, ελαφριά παπούτσια, καπέλο και γυαλιά πάνω σ' αυτό, φωτογραφήθηκε με τον Νίκο Κογιουμτσή, Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών στο κατάστημά του

«Είναι ένας κοινός θνητός με την έννοια ότι είναι πολύ πράος. Κυκλοφορούσε ουσιαστικά μόνος του στον δρόμο. Είχε ξαναπεράσει πριν από 3-4 ημέρες στα γρήγορα. Ήρθε σήμερα και πήρε ένα διακοσμητικό σπαθί κατανα, που στην απόληξή του έχει μάλιστα και μία κόμπρα

Κι όμως! Ο Άλις Κούπερ είχε ξεχάσει έργο του Γουόρχολ σε ντουλάπι

Αυτό το σπαθί δεν κόβει βέβαια. Είναι μέσα στο κουτί του, μέσα σε σακούλα. Δε φαίνεται και σίγουρα δεν το έχει στο χέρι του για να κυκλοφορεί με αυτό στο κέντρο της πόλης. Σήμερα όμως έχει και τη συναυλία του, οπότε μπορεί να το χρησιμοποιήσει on stage», είπε στο star.gr ο Νίκος Κογιουμτσής.

κατάνα

Το σπαθί που αγόρασε ο Άλις Κούπερ έχει στη λαβή του μία κόμπρα. Κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ, ενώ η λάμα του έχει μήκος γύρω στα 80 εκατοστά.

«Ήταν πολύ άνετος τύπος - Ρωτούσε πώς πάνε οι δουλειές»

Σύμφωνα με τον κ. Κογιουμτσή, ο Κούπερ, το διάστημα που έκατσε στο κατάστημά του ήταν πολύ άνετος και συζητήσιμος.

«Μιλήσαμε γενικά. Ρώτησε πώς πάει η δουλειά... και τα είπαμε. Ήταν πολύ ωραίος τυπος, συζητήσιμος κι ευδιάθετος. Είναι ένας θρύλος της μουσικής που αν και τον έχουν πάρει βέβαια τα χρόνια, όπως τον έχω δει κι εγώ σε συναυλίες του, στη σκηνή πάνω γίνεται ένας άλλος άνθρωπος. Φαίνεται ότι παίρνει ενέργεια από το κοινό του», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top