Alice Cooper: Από το Poison και το αλκοόλ δηλώνει ένας «ήρεμος χριστιανός»

Τέρμα οι καταχρήσεις για τον διάσημο ρόκερ!

Το Poison του 1989 είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Alice Cooper μέχρι σήμερα

Ότι έχει αφήσει πίσω για τα καλά τις καταχρήσεις και πλέον περνάει τις μέρες του διαβάζοντας τη Βίβλο ευχαριστώντας τον Θεό που παραμένει νηφάλιος, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Alice Cooper.

Ο ρόκερ που άφησε εποχή τη δεκαετία του ’80 και τις αρχές του ’90 με κομμάτια όπως το Poison και το Bed of nails, εδώ και χρόνια απολαμβάνει τον έγγαμο βίο πλάι στη Sheryl Goddard, έχοντας αποκτήσει μαζί της τρεις κόρες.

Sheryl Goddard Alice Cooper

Ο Alice Cooper με τη σύζυγό του Sheryl Goddard στα Grammy το 2019 /Φωτογραφία AP Images

«Οι παππούδες μου ήταν μαζί για 76 χρόνια, οι γονείς μου για πάνω από 50, οι γονείς της γυναίκας μου έμειναν μαζί επίσης για 50 χρόνια», δήλωσε στην Page Six. «Όταν παντρεύτηκα, αυτό ήταν. Πάντα λέω στους ανθρώπους να μην παντρεύονται το άτομο που αγαπάνε, να παντρεύονται το άτομο με το οποίο είναι ερωτευμένοι, αυτό σημαίνει ότι δε θα κάνεις ποτέ τίποτα για να πληγώσεις αυτό το άτομο. Ακόμα βγάζω ραντεβού τη σύζυγό μου σε φτηνά μοτέλ», αποκάλυψε.

Όπως έχει γίνει γνωστό στο παρελθόν ο γάμος τους πέρασε σοβαρή κρίση, αν και στο τέλος η αγάπη νίκησε.

Alice Cooper

Η καριέρα του Alice Cooper πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του '70 /Φωτογραφία AP Images

Ο βετεράνος της ροκ πάλεψε με τους δαίμονές του και συγκεκριμένα με τον εθισμό του στο αλκοόλ. Σήμερα με καμάρι δηλώνει στη συνέντευξή του ένας «ήρεμος χριστιανός».

Ο 72χρονος, κατά κόσμον Vincent Damon Furnier, πλέον έχει ελάχιστη σχέση με την περσόνα που τον έκανε διάσημο σε όλο τον πλανήτη, τον Alice Cooper.

Δείτε το βιντεοκλίπ του Bed of nails

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top