Μαρία Μπακοδήμου: «Nτρέπομαι να πάρω λουλούδια από τα παιδιά μου… »

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας για τη Γιορτή της Μητέρας

Άρης Αργυρόπουλος: «Μικρός πήγαινα στις εκπομπές της μητέρας μου» - Βίντεο από το Mega Καλημέρα

Μία ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας έκανε η Μαρία Μπακοδήμου και ξάφνιασε (αρχικά) τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς έγραφε ότι ντρέπεται να παίρνει λουλούδια από τους γιους της αυτή τη μέρα. 

Μπακοδήμου: Η ηλικία και οι ευχές του γιου της, Άρη, για τα γενέθλιά της

Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες μαμάδες που αυτή τη στιγμή προσπαθούν να σώσουν τα παιδιά τους και τις ζωές τους από τα πυρά του πολέμου Ουκρανίας – Ρωσίας.

«Σήμερα ντρέπομαι να πάρω λουλούδια από τα παιδιά μου. Ντρέπομαι για την ασφάλεια και την άνεση της ζωής μου όσο μανάδες κάνουν ένα σκληρό αγώνα για τη ζωή. Τη δική τους και των παιδιών τους.

Οι μανάδες ασπίδες που ταξιδεύουν μόνες με τα μωρά τους για να τα προφυλάξουν ή αυτές που προσπαθούν να τα κρατήσουν όσο πιο ασφαλή γίνεται στα καταφύγια . Ή ακόμα κι αυτές οι μανάδες που χάνουν τα παιδιά τους στη μάχη . Μανάδες κι από τις δυο πλευρές. Αυτή η γιορτή της μητέρας για μένα κι ελπίζω για όλους είναι αφιερωμένη σε αυτές που σε ρόλο υπερήρωα αγωνίζονται για τη ζωή», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου και ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών από μητέρες με τα παιδιά τους στον πόλεμο.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου:

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον Νικήτα και τον Άρη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top