Demy: Αποκαλύπτει αν σκέφτεται να παντρευτεί - Tο μήνυμα για την Ουκρανία

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για όλα στο star.gr

Έχει έναν μοναδικό τρόπο να σε καθηλώνει με τη φωνή της και μία ματιά της. Η χροιά της και το χρώμα των ματιών της είναι εθιστικά. H Demy αποφάσισε να αφήσει τη Νομική και να ακολουθήσει τη μεγάλη της αγάπη… το τραγούδι.

Μια απόφαση σωστή όπως φάνηκε στη συνέχεια μιας και στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες και η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυναμική.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στο star.gr, και μίλησε για τη νέα της επιτυχία, το «Apothimena» με τον JiMBo, για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσική, για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, τη Eurovision, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να παντρευτεί και να γίνει μανούλα.

Το ντουέτο Apothimena με τον JimBo φιγουράρει στο no1 της λίστας με τα πιο viral τραγούδια στην Ελλάδα. Μίλησε μου γι’ αυτό.

Είναι ένα τραγούδι που αγάπησα από το πρώτο άκουσμα. Χωρίς πολλή σκέψη, ήξερα αμέσως ότι ήθελα να το τραγουδήσω. Οπότε καταλαβαίνεις ότι είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που το έχει αγαπήσει εξίσου και ο κόσμος! Είμαι πολύ χαρούμενη και για τη συνάντηση μας με τον Jimbo και τον Chris Karr που είναι και οι δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι. Εκτός από no1 viral τραγούδι, το «Apothimena», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube, όπου έχει κάνει πάνω από 1 εκατομμύριο views και προ λίγων ημερών παρουσιάσαμε και την αγγλική version του, με τίτλο «If I Ain’t Got You».

Έχεις σπουδάσει Νομική. Σκέφτηκες ποτέ να ακολουθήσεις αυτό το επάγγελμα;

Δεν μπορώ να πω ότι το παραδεχόμουν πάντα ανοιχτά, όμως μέσα μου πάντα ήξερα ότι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Είχα εκφράσει σκέψεις να ακολουθήσω άλλους δρόμους μετά τη Νομική, όπως να γίνω δημοσιογράφος ή διπλωμάτης, αλλά μέσα μου ήξερα τι ήθελα πραγματικά να κάνω. Δε μετανιώνω σε καμία περίπτωση για τις σπουδές μου και ας μην έχουν σχέση με το επάγγελμά μου. Με βοήθησαν με πολλούς τρόπους και σε πολλά επίπεδα.

Πότε και πώς μπήκε μέσα σου το μικρόβιο της μουσικής;

Γενικά ακούγαμε πολλή μουσική στο σπίτι, και μάλιστα πολλά διαφορετικά είδη. Εγώ “ρούφαγα” σα σφουγγάρι ό,τι άκουγα, οπότε επηρεάστηκα από τα ακούσματα όλων στο σπίτι, που ήταν και πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Με την αδερφή μου από πολύ μικρές τραγουδούσαμε μαζί, εκείνη έγραφε ραπ στίχους και την παρακολουθούσα με θαυμασμό να τους τραγουδάει. Όλα αυτά, βέβαια, σε συνδυασμό με μια έμφυτη ανάγκη να τραγουδάω ασταμάτητα και να εκφράζομαι μέσα από αυτό.

Κινείσαι σε έναν άκρως ανταγωνιστικό χώρο. Έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό που να σε στεναχώρησε, π.χ. να σε σαμποτάρουν, ή να σου κλείσουν το μικρόφωνο;

Αυτά υπάρχουν σε όλους τους χώρους, οπότε αναπόφευκτα υπάρχουν και στο δικό μας. Έχουν υπάρξει ελάχιστες περιπτώσεις όπου δεν έχω λάβει τη στήριξη που περίμενα σε συνεργασίες αλλά ευτυχώς είναι πολλές περισσότερες οι περιπτώσεις που σπουδαίοι καλλιτέχνες με έχουν αγκαλιάσει, και χωρίς κανένα κόμπλεξ έχουν στηρίξει τη συνεργασία μας.

Έχεις ζήσει απογοητεύσεις σε βαθμό σκεφτείς να τα παρατήσεις;

Έχω ζήσει απογοητεύσεις και νομίζω αυτό δε σταματάει ποτέ να συμβαίνει. Όταν εκτιμάς αυτό που κάνεις αλλά και τον εαυτό σου, και περιμένεις πολλά από αυτόν, θα έχεις και απογοητεύσεις. Ποτέ όμως δεν έχω σκεφτεί να τα παρατήσω. Έχω σκεφτεί να πάρω λίγο χρόνο σε περιόδους που έβλεπα ότι η δουλειά μου και το πάθος μου είχε φτάσει σε σημείο να με φθείρει ψυχολογικά. Αλλά για την ώρα, δε μπορώ να με φανταστώ να μην τραγουδάω!

Με όλα αυτά που ακούμε τον τελευταίο καιρό για βίαιες συμπεριφορές, εσύ ως γυναίκα νιώθεις φόβο;

Έχω την τύχη να μη νιώθω φόβο μέσα στο σπίτι μου, όμως εκτός σπιτιού η αίσθηση του φόβου είναι ένα με τη γυναίκα. Είναι πολύ δύσκολο αν δεν έχεις μεγαλώσει στο σώμα μιας γυναίκας να καταλάβεις τι σημαίνει να φοβάσαι να περπατήσεις μόνη σου, να ντύνεσαι με τρόπο που να καλύπτει το σώμα σου για να αποφύγεις ανεπιθύμητα σχόλια, ή να φοβάσαι να βρεθείς εσύ ή η κόρη σου μόνη με άντρες στο ίδιο δωμάτιο. Από πολύ νωρίς εκπαιδευόμαστε να είμαστε προσεκτικές, μαθαίνοντας, δυστυχώς, ότι είναι δική μας υποχρέωση να αποφεύγουμε τους κινδύνους. Φυσικά και δεν το γενικεύω, φυσικά και δεν είναι όλοι οι άντρες υπαίτιοι, αλλά δυστυχώς όλες οι γυναίκες λιγότερο ή περισσότερο έχουν νιώσει ή νιώθουν φόβο στην καθημερινότητα τους.

Έκανες μια ανάρτηση για τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία. Τα συναισθήματα σου για αυτή την κατάσταση; Ένιωσες το αίσθημα του φόβου;

Τα συναισθήματα μου είναι αυτά που νιώθει κανείς όταν ξέρει ότι σε ένα μέρος της γης γίνεται πόλεμος, ότι χθες κάποιοι άνθρωποι είχαν την καθημερινότητα τους και σήμερα βρίσκονται σε καταφύγια ή πρόσφυγες σε άλλες χώρες. Είναι αδιανόητο. Το γεγονός ότι έχω περάσει χρόνο στην Ουκρανία και έχω γνωρίσει πολύ καλούς ανθρώπους εκεί, φυσικά και το κάνει πιο πραγματικό, πιο έντονο. Εύχομαι και προσεύχομαι να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης και να υπάρξει κάποια στιγμή που θα μπορούμε να ζούμε ειρηνικά πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Demy: Το συγκινητικό της μήνυμα για την Ουκρανία

Θα πήγαινες ξανά στη Eurovision;

Φυσικά! Θα ήταν και πάλι τεράστια τιμή για μένα. Πιστεύω, βέβαια, ότι αυτή την εμπειρία πρέπει να τη ζήσουν και άλλοι καλλιτέχνες έστω και μια φορά, αλλά αν μου δινόταν η ευκαιρία φυσικά και θα ξαναπήγαινα, έχοντας πάρει πολλά μαθήματα και γνώση από την πρώτη μου εμπειρία.

 Με ποια σειρά θα έβαζες τις έννοιες έρωτας, φιλία, οικογένεια; Και πιο κομμάτι κατέχει η καθεμιά στην προσωπική σου ζωή;

Τα βάζω όλα μαζί, αντικαθιστώντας τον έρωτα με την αγάπη.  Είναι πολύ σημαντικά για μένα. Ο άνθρωπος που αγαπάω και οι καλοί μου φίλοι είναι  ούτως ή άλλως οικογένεια για μένα.

Τι είναι έρωτας για σένα;

Έρωτας είναι το πρώτο συναίσθημα της έλξης, αυτό που νιώθεις στην αρχή. Σε κάνει να νιώθεις σαν εσύ και εκείνος να είστε το κέντρο του κόσμου, παντοδύναμοι. Είναι υπέροχο συναίσθημα, αλλά πιστεύω ότι αν και όταν αυτό γίνει αγάπη, είναι ακόμα καλύτερο.

Έχεις κάνει κάτι ακραίο για τον έρωτα;

Το ακραίο δεν είναι λέξη που περιλαμβάνει το λεξιλόγιο μου! Πιο μικρή μπορεί να έχω κάνει, ούτε που θυμάμαι. Αλλά είμαι σίγουρη ότι κάτι που εγώ θεωρούσα ακραίο, για κάποιον άλλον μπορεί να μην είναι. Περισσότερο μπορώ να σου πω ότι έχω ξεπεράσει τα όριά μου, τον εαυτό μου, για την αγάπη παρά για τους διάφορους έρωτες που έχουν περάσει.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από σήμερα; Β) σκέφτεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας κάποια στιγμή και να γίνεις μαμά;

Με φαντάζομαι και εύχομαι να κάνω αυτά που αγαπάω. Να έχω την οικογένεια μου και να έχω ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Θέλω και προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα που περνάει σε διάφορα επίπεδα, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και σαν άνθρωπος, ψυχικά και νοητικά, και θα ήθελα σε δέκα χρόνια κοιτώντας πίσω να είμαι περήφανη για την προσπάθεια μου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top