Demy: Το συγκινητικό της μήνυμα για την Ουκρανία

Η τραγουδίστρια τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στη χώρα

Demy: Το Συγκινητικό Της Μήνυμα Για Την Ουκρανία

Με ένα συγκινητικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Demy έστειλε το δικό της μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η τραγουδίστρια τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στη χώρα, καθώς το 2017 είχε περάσει αρκετό χρόνο στην Οδησσό και το Κίεβο λόγω της συμμετοχής της στη Eurovision. 

Αυτές τις ημέρες, η Demy παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις με την εισβολή της Ρωσίας και δεν μπορεί να πιστέψει ότι μια χώρα και οι άνθρωποί της καταστρέφονται έτσι.

«Εδώ και μέρες δεν έχω καταφέρει να βρω τα λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω. Στην Οδησσό και στο Κίεβο έχω περάσει αρκετό χρόνο και έχω ζήσει μοναδικές στιγμές. Γνώρισα πολλούς και υπέροχους ανθρώπους που με φιλοξένησαν με τον πιο ζεστό τρόπο. Δεν χωράει ο νους τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν τώρα.

Η καρδιά μου αυτές τις μέρες είναι με αυτούς τους ανθρώπους αλλά και με όλους του Ουκρανούς που υποφέρουν. Δυστυχώς, ο ουκρανικός λαός έχει εξαπατηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχει υποφέρει πολύ στο βωμό πολιτικών παιχνιδιών. Η σκέψη μου και η καρδιά μου είναι εκεί. Εύχομαι να τελειώσει μία και καλή ο εφιάλτης αυτός και να μπορέσουν σαν κυρίαρχο κράτος να αποφασίσουν για το μέλλον τους» έγραψε η Demy. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top