Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε τα δύο βράδια στη ζωή της που δε θα ξεχάσει ποτέ

«Οι πρώτοι πέντε μήνες ήταν πάρα πολύ δύσκολοι με το μωρό»

Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία. Στο πλευρό της όλο το διάστημα ήταν ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το μωράκι τους, την Κατερίνα τους, γεννώντας με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο Στέλιος ως γυναικολόγος στη Ζυρίχη, στις 31 Μαΐου του 2021.

Μαρία Ηλιάκη: Μαθαίνει την κόρη της να τη λέει μαμά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Έκτοτε, η ζωή τους έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου. Το μωρό τούς έχει κάνει τρισευτυχισμένους. Φέτος, μάλιστα, οι τρεις τους μετακόμισαν στην Ελλάδα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Μαρίας Ηλιάκη, που βρίσκεται και πάλι στην τηλεόραση στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» με την Κατερίνα Καραβάτου.

Μαρία Ηλιάκη: Οι δυσκολίες τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα

Ηλιάκη: Η απάντηση στις αδιάκριτες ερωτήσεις για την εγκυμοσύνη μετά τα 40!

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα, πώς ήταν οι πρώτοι μήνες με το μωρό, καθώς και τα δύο βράδια που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

«Οι πρώτοι πέντε μήνες ήταν πάρα πολύ δύσκολοι. Ήταν πολύ δύσκολοι γιατί δεν κοιμόταν, έκλαιγε, το κοιτούσα, δεν ήξερα γιατί κλαίει. Ήταν δύο βράδια συγκεκριμένα, δε θα τα ξεχάσω, πέντε ώρες δε σταματούσε να κλαίει και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί; Την έχω ταΐσει, την έχω θηλάσει, είναι ζεστά’. Μ’ αρέσει να περνάω πολύ χρόνο με τη μικρή, αλλά υπάρχουν και ώρες μέσα στη μέρα που θέλω να μείνω και λίγο μόνη μου. Μην το παρεξηγήσετε αυτό», ανέφερε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» που θα προβληθεί την Κυριακή.

Η απώλεια της μαμάς της όταν γέννησε

Η Μαρία Ηλιάκη έχασε τη μαμά της το 2012 και η απώλεια είναι ακόμα πιο αισθητή στις σημαντικές στιγμές της ζωής της, όπως όταν γέννησε την κόρη της

«Έχουν περάσει πολλά από το μυαλό μου όσον αφορά στη μαμά μου. Το βασικό είναι ότι μου λείπει και ότι θα ήθελα να ήταν εκεί. Ειδικά στο μαιευτήριο, τις πρώτες ώρες που γεννήθηκε η μικρή, τη σκεφτόμουν πάρα πολύ. Έχω έναν φόβο τι θα γίνει η μικρή αν πάθω κάτι, αλλά, επειδή όταν το σκέφτομαι αυτό, μου δημιουργεί τεράστιο (άγχος), βάζω τα κλάματα και δε θέλω να είμαι συνεχώς έτσι, το έχω κρύψει καλά», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top