Ηλιάκη: Η απάντηση στις αδιάκριτες ερωτήσεις για την εγκυμοσύνη μετά τα 40!

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 43 της και έχει ακούσει πολλά από τότε, όπως η ίδια εξομολογειται.

Ο ερχομός της κόρης της τής άλλαξε τη ζωή και όπως είναι φυσικό αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της. Η μικρή Κατερίνα ολοκλήρωσε την ευτυχία της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης σε βόλτα με την κορούλα τους / Φωτογραφία: NDP

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της τη χαϊδεύει και εκείνη λιώνει

Ωστόσο, τα σχόλια και οι κριτικές για δεύτερο παιδί, για την ηλικία και άλλες αδιάκριτες ερωτήσεις την οδήγησαν στο να γράψει ένα μικρό κειμενάκι ως απάντηση σε όλους αυτούς που σχολιάζουν:

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι εγκυος ακουσα πολλά «χαριτωμένα»…✔️μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40 ✔️είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο ✔️μπράβο αλλα να ξέρεις πως οσο μεγαλύτερη τόσο λιγοτερες οι αντοχές✔️να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς …κι αλλά τέτοια «γλυκά» σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του «εγώ για καλό το λέω» …στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. ενα χρόνο μετά.. απλά χαμογελαω ❤️αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top