Η Βασίλισσα Ελισάβετ εμπιστεύεται την Καμίλα και το αποδεικνύει με πράξεις

Νέος τιμητικός τίτλος για τη σύζυγο του πρίγκιπα Κάρολου

Το Χριστουγεννιάτικό μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε σε μία πράξη εμπιστοσύνης όσον αφορά στη νύφη της, Καμίλα Πάρκερ. Της έδωσε έναν νέο τιμητικό τίτλο, κάτι που δείχνει πόσο στενές είναι οι σχέσεις των δύο γυναικών της βασιλικής οικογένειας. 

Μ. Βρετανία: Ο εισβολέας στο Γουίνδσορ ήθελε να δολοφονήσει τη βασίλισσα!

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε αρχές του νέου έτους πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχρισε την Καμίλα «Royal Lady» του Τάγματος της Περικνημίδας (Order of the Garter), ενός από τους πιο σημαντικούς και τιμητικούς τίτλους, τον οποίο έχουν λάβει επίσης οι: Valerie Ann, Baroness Amos, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Tόνι Μπλερ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ προχώρησε σε μία πράξη εμπιστοσύνης όσον αφορά στη νύφη της, Καμίλα Πάρκερ. Της έδωσε έναν νέο τιμητικό τίτλο, κάτι που δείχνει πόσο στενές είναι οι σχέσεις των δύο γυναικών της βασιλικής οικογένειας (φωτογραφία AP)

Ελισάβετ στο συγκινητικό χριστουγεννιάτικο μήνυμα: Μου λείπει ο Φίλιππος

Επιπρόσθετα, στο Τάγμα της Περικνημίδας συμπεριλαμβάνονται ήδη ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του, πρίγκιπας William, ενώ κατά τη διάρκεια της ζωής τους ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο Winston Churchill κατείχαν τον τίτλο του ιππότη.

Καμίλα: Πήγε στους G7 με τσάντα «τσολιαδάκι» Ελληνίδας σχεδιάστριας

Το Τάγμα της Περικνημίδας ιδρύθηκε το 1348 από τον Εδουάρδο Γ', στο οποίο περιλαμβάνονται πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας και 24 ιππότες που έχουν επιλεγεί προσωπικά από τη μονάρχη, οι οποίοι έχουν συνεισφέρει στην εθνική ζωή ή έχουν υπηρετήσει προσωπικά τη βασίλισσα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top