Καμίλα: Πήγε στους G7 με τσάντα «τσολιαδάκι» Ελληνίδας σχεδιάστριας

Την ίδια τσάντα είχε κρατήσει και η Γιάννα Αγγελοπούλου

Αίσθηση με την τσάντα της στη δεξίωση που παρέθεσε η βασίλισσα Ελισάβετ για τους ηγέτες της G7 προκάλεσε η Καμίλα. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα της Κορνουάλης κρατούσε μια τσάντα «τσολιαδάκι», μία τσάντα- πουγκί της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Ελβίρας Παναγιωτοπούλου

καμίλα τσάντα g7

Έμπνευση για τη δημιουργία της ήταν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και η Καμίλα την έλαβε ως δώρο, όταν ήρθε στην Ελλάδα από την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Να σημειώσουμε ότι η κα. Σακελλαροπούλου δώρισε σε όλες τις κυρίες την τσάντα «τσολιαδάκι», κατά τη διάρκεια του δείπνου στο προεδρικό μέγαρο. Όπως φαίνεται, η τσάντα, άρεσε ιδιαίτερα στην Καμίλα, καθώς θέλησε να την κρατήσει στη σημαντική δεξίωση των μεγάλων ηγετών.

«Ενθουσιασμένη που βλέπω τη δούκισσα της Κορνουάλης να κρατά το πουγκί 1821, που σχεδίασα για την Callista Crafts, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τη Σύνοδο Κορυφής της G7», έγραψε στα social media η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, η οποία έχει σχεδιάσει παπούτσια για οίκους όπως Dolce & Gabbana και Balmain.

Η ανάρτηση της σχεδιάστριας Ελβίρας Παναγιωτοπούλου:

Η Γιάννη Αγγελοπούλου με την τσάντα «τσολιαδάκι»

τσαντα τσολιαδακι φουστανελα Καμίλα g7

Να θυμίσουμε ότι το ίδιο ακριβώς τσαντάκι – φουστανέλα είχε επιλέξει και η Γιάννα Αγγελοπούλου για την εμφάνισή της στις επετειακές εκδηλώσει της 17ης Μαρτίου 1821 στην Αρεόπολη Μάνης και το είχε συνδυάσει με παραδοσιακό μανιάτικο γιλέκο και ζώνη, από το Εθνογραφικό και Λαογραφικό Μουσείο Χρισσού, του Ηλία Δαραδήμου.

Η σχεδιάστρια Ελβίρα Παναγιωτοπούλου είχε δηλώσει για τη συγκεκριμένη δημιουργία της: «Αποκωδικοποιώ την παραδοσιακή ελληνική φορεσιά και σχεδιάζω αυτό το πουγκί χρησιμοποιώντας ένα κόκκινο ανάποδο φέσι ως βάση του και το στολίζω με δερμάτινη φουστανέλα και φούντες από τσαρούχι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top