Νέα αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μιμή Ντενίση

Το αστείο συμβάν με τη Ρένα Βλαχοπούλου

Δείτε τη συνέντευξη του Μάκη Δελαπόρτα στην εκπομπή του Mega

Είναι ο αγαπημένος βιογράφος των μεγαλύτερων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου

Ο λόγος για τον Μάκη Δελαπόρτα που το πρωί της Δευτέρας μίλησε στο Πάμε Δανάη! για τη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη σπόντα που του πέταξε για τη Μιμή Ντενίση, τη Ρένα Βλαχοπούλου, αλλά και την Έλλη Λαμπέτη. 

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αποκάλυψη για τα υψηλό κασέ σε κάθε της ταινία

«Όταν θυμάμαι το γεγονός ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νευρίασε μαζί μου, με "κόβει" κρύος ιδρώτας. Η Αλίκη μου είπε “καλά, αυτή την εβδομάδα, είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πηγαίνεις και τιμάς τη Μιμή Ντενίση;”. Αυτό με πείραξε πολύ. Ήταν η εποχή που η Μιμή Ντενίση είχε πάρει στο θίασό της τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αυτό την είχε πειράξει πιο πολύ κι όχι η Μιμή η ίδια», εξομολογήθηκε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μάκης Δελαπόρτας Μιμή Ντενίση

Ο Μάκης Δελαπόρτας με τη Μιμή Ντενίση το 2010 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όταν είχα την ιδέα να κάνω τον δίσκο Αλίκη μου, Δημήτρη μου πήγα στο σπίτι του Παπαμιχαήλ να του πω την πρότασή μου. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο Παπαμιχαήλ ήταν “Ε, βέβαια, ποιον θα έβαζες πρώτο, την Αλίκη”. Του απάντησα πως οι κυρίες προηγούνται. Ο Παπαμιχαήλ με ρώτησε τι ποσοστό θα πάρει η Αλίκη και του απάντησα πως αυτά είναι μοιρασμένα. Βγαίνοντας από το σπίτι του Παπαμιχαήλ η Αλίκη με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν την έβρισε πολύ», πρόσθεσε. 

Μιμή Ντενίση: Το νυφικό για τον γάμο με τον Τρίτση κι ο θάνατός του

Ο Μάκης Δελαπόρτας περνούσε πολλά καλοκαίρια στην Κέρκυρα με τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Η Ρένα ήταν πολλές φορές εναντίον της Δέσποινας Στυλιανοπούλου στα χαρτιά και της έλεγε ότι δεν έπαιζε καλά ή ότι έκλεβε. Κάποιες φορές έκανα νόημα στη Στυλιανοπούλου να χάσει, ώστε να πάει καλά η βραδιά. Αν κέρδιζε κάποιος άλλος κι όχι η Ρένα, η βραδιά πήγαινε στράφι. Η Ρένα είχε μούτρα, έφευγε μόνη της χωρίς να μας πει καληνύχτα».

Για τη συνάντηση της Αλίκης με τη Ρένα, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Όταν πήγα να πάρω την Αλίκη ήταν ντυμένη λες και θα πήγαινε σε δεξίωση. Της είπα “Αλίκη μου, μήπως είσαι too much για μία τέτοια βραδιά; Γιατί η Ρένα μπορεί να είναι με παντόφλες και ποδιά κουζίνας”. Η Αλίκη είχε πολλά χρόνια να φάει κατσικάκι, το έφαγε γιατί της είπε η Ρένα: “έλα βρε Αλίκη μου, φάε λίγο κατσικάκι να λιγδώσει το έντερό σου”. Όταν την πήγαινα σπίτι την Αλίκη κρατούσε την κοιλιά της κι έλεγε: “δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει, έναν μήνα θα κάνω για να φάω πια”». 

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη απαίτησε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα»

Ο Μάκης Δελαπόρτας αναφέρθηκε και στην Έλλη Λαμπέτη: «Η ζωή της Έλλης Λαμπέτη είναι η πιο δύσκολη βιογραφία που έχω γράψει ποτέ. Έλεγε ότι όλες οι αδερφές της ανά χρόνο πέθαιναν από καρκίνο στο στήθος, άρα θα ερχόταν και σε εκείνη. Πήγε στην Αμερική, έκλεισε ραντεβού με σπουδαίο γιατρό για να κάνει αφαίρεση και στα δύο στήθη για να προλάβει το κακό. Ένα βράδυ πριν την ενημέρωσαν ότι ο γιατρός πέθανε από ανακοπή και μετά από ένα χρόνο τη χτύπησε ο καρκίνος στο στήθος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top