«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη απαίτησε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα»

Σε ποια ηθοποιό ανήκει αυτή η δήλωση;

«Χείμαρρος» ήταν η Μαρία Ιωαννίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η ηθοποιός – χορεύτρια γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για σημαντικούς σταθμούς στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Αρχικά, θυμήθηκε τη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ρένα Βλαχοπούλου με μάλωνε σκληρά. Ήμουν καρπαζοεισπράκτορας».

Στη συνέχεια, μίλησε για ένα περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σημειώνοντας: «Μόλις με είδε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για την ταινία “Το πιο λαμπρό αστέρι” απαίτησε να μου βάψουν τα μαλλιά, γιατί ήθελε να είναι η μόνη ξανθιά».

Μαρία Ιωαννίδου


Ο έρωτας και ο γάμος με τον Βαγγέλη Σειληνό


«Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν ένας Θεός. Δεν ήθελα να παντρευτώ στα 16, αλλά τον αγαπούσα, ήμουν ερωτευμένη. Ο γάμος δεν κράτησε, είχαν δίκιο οι γονείς μου», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»!


Η περιπέτεια υγείας πριν τον γάμο με τον Φρέντυ Γερμανό


Ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της Μαρίας Ιωαννίδου ήταν η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος με τον Φρέντυ Γερμανό. Η ίδια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν ντυθεί νύφη στο πλευρό του δημοσιογράφου.

Μαρία Ιωαννίδου: Ο καρκίνος και η φωτογραφία της μετά τις χημειοθεραπείες

«Στον γάμο μας με τον Φρέντυ Γερμανό ήμουν παράλυτη και πέθαινα. Είχα χάσει τη μητέρα μου, και με έτρεξε εκείνος. Με τον Φρέντυ Γερμανό ανταλλάσσαμε σημειώματα ακόμα και όταν είχαμε χωρίσει».

Ιωαννίδου: Ο έρωτας με τον Φρέντυ Γερμανό και το.. διάλειμμα με τον Κιμούλη

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί γεγονός που στη συνέχεια μετάνιωσε.  «Ήμουν γεννημένη μανούλα. Όμως ο Θεός με τιμώρησε γιατί είχα κάνει 6 αμβλώσεις, σε μικρή ηλικία. Το μετάνιωσα φριχτά. Είχαμε κάνει μια προσπάθεια με εξωσωματική με τον Φρέντυ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top