Ιωαννίδου: Ο έρωτας με τον Φρέντυ Γερμανό και το.. διάλειμμα με τον Κιμούλη

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός και χορεύτρια στην εκπομπή «φλΕΡΤ»

Η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή «φλΕΡΤ» μίλησε για τον έρωτα με τον Φρέντυ Γερμανό και τη μικρή σχέση που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» ήταν η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία εκτός από τις πολλές εμπειρίες της από το θέατρο αναφέρθηκε και στα προσωπικά της.

μαρια ιωαννίδου  στην εκπομπή φλΕΡΤ κιμούλης φρεντυ γερμανος

Η Μαρία Ιωαννίδου  στην εκπομπή «φλΕΡΤ» μίλησε για τον έρωτα με τον Φρέντυ Γερμανό και τη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη

Η ηθοποιός και χορεύτρια, αναφέρθηκε αρχικά στα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάτρου και την πρόθεση της Έλλης Λαμπέτη να την υιοθετήσει.

«Δεν είναι μαγικό να σου διαβάζει παραμύθια και να σου τραγουδάει η Έλλη Λαμπέτη; Έχω μια νοσηρή αγάπη για το θέατρο», είπε.

Ο έρωτας της Μαρίας Ιωαννίδου με τον Φρέντυ Γερμανό και η σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη

Γερμανού για σχέση Ιωαννίδου-Κιμούλη: «Ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου»

«Ήταν η ζωή μου όλη. Ήταν τα πάντα ο Γερμανός. Είχε επίπεδο, ήταν θεός για μένα. Με πίστευε», είπε για εκείνον, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που προκάλεσε το γεγονός ότι αποκάλυψε πως σε διάλειμμα που έκαναν στη σχέση τους με τον Φρέντι Γερμανό, έκανε μια σύντομη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη.

κιμουλης μαρια ιωαννίδου

Γιώργος Κιμούλης και Μαρία Ιωαννίδου ήταν για λίγο καιρό μαζί

«Είχαμε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη. Η γνωριμία μας έγινε στο "Τρεις Εξαμαρτείν" του Αλέκου Σακελλάριου. Με φλέρταρε, με ξαναφλέρταρε, μου άρεσε, με γοήτευσε και κάναμε σχέση. Περίπου τρεις μήνες», είχε πει συγκεκριμένα η αγαπημένη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου.

«Κάποιοι πρέπει να το σέβονται. Γίνονται όλες αυτές οι καταγγελίες που το θεωρώ αποκαθήλωση του θεάτρου. Δεν έπρεπε να γίνει τηλεοπτικό δρώμενο. Εγώ θέλησα να υποστηρίξω κάποιους ανθρώπους όπως ο Γιώργος Κιμούλης. Υπάρχει η Ευελπίδων, μη ματώνουμε το θέατρο έτσι. Το κάνουμε κίτρινο. Βγαίνω να υποστηρίξω γιατί τον γνώρισα και έτυχε να κάνω ένα διάλειμμα με τον Φρέντι και ξαφνικά βγήκαν άνθρωποι κοντινοί μου και χυδαία με κατηγόρησαν. Σεβασμός στον νεκρό τουλάχιστον» ανέφερε τώρα η Μαρία Ιωαννίδου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top