Μιμή Ντενίση: Το νυφικό για τον γάμο με τον Τρίτση κι ο θάνατός του

«Έχω κάνει 2,5 γάμους…»

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική της ζωή

Μιμή Ντενίση: Το δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης στον Πέτρο Κωστόπουλο

Καλεσμένη του Δημήτρη Χατζή ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μιμή Ντενίση που μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, τον Λάκη Λαζόπουλο, την κόρη της Μαριτίνα αλλά και τους γάμους της.

«Έχω κάνει 2,5 γάμους. Ένα με τον Γιάννη Φέρτη, 10 χρόνια. Τον Αντώνη Τρίτση τον αρραβωνιάστηκα. Βγάλαμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε. Ο Τρίτσης ήταν από τους ανθρώπους της ζωής μου, ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Μετά παντρεύτηκα το Σωτήρη τον Πολύζο. Και παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε είναι οικογένειά μου», δήλωσε αρχικά, προσθέτοντας με χιούμορ: «Εγώ έχω φορέματα, νυφικά, σπίτια έχω, απ΄όλα. Άντρα δεν έχω!». 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόρη της Μαριτίνα που αγαπάει όσο τίποτα άλλο: «Είμαι περήφανη για τη Μαριτίνα. Όταν η Μαριτίνα ήταν μικρή ήταν αγγελούδι. Από τα 14 μέχρι τα 17 με πέθανε. Τώρα είναι πιο πειθαρχημένη κι από μένα, άριστη στο πανεπιστήμιο και μαγειρεύει φοβερά». 

Μαριτίνα Ντενίση: Το ρομαντικό υπνοδωμάτιό της στο αρχοντικό της μαμάς της

Για την κόντρα  και τη σημερινή σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο τόνισε: «Τα άκουγα από τον Λαζόπουλο. Η σάτιρα στηριζόταν στην εργασία που κάνει ο άνθρωπος. Πάντα η σάτιρα έχει κάποιους πρωταγωνιστές. Ένας στην Αγγλία είχε πρωταγωνίστρια την βασίλισσα Ελισάβετ, εμένα με είχε ο Λάκης. Δεν παραπονιέμαι. Μιλάμε, είμαστε μια χαρά μεταξύ μας. Η σχέση μας είναι φιλικότατη. Με ενόχλησε μόνο όσες φορές δεν ανέφερε εμένα, αλλά το παιδί μου και τη μάνα μου. Κανείς δε θέλει τα οικογενειακά του, αυτό απαγορεύεται. Κατά τα άλλα με την σάτιρα εντάξει, είμαι και σχεδόν 40 χρόνια στην πρώτη γραμμή. Δεν έχει έρθει ο Λάκης σε παράστασή μου, εγώ έχω πάει και θα ξαναπάω. Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top