Ανεπανάληπτος! Οι 10 πιο συγκινητικές στιγμές στην κηδεία του Βοσκόπουλου

Η Μαρία Βοσκοπούλου και η Άντζελα Γκερέκου συντετριμμένες

«Αθάνατος», «ανεπανάληπτος», «Τόλης», «Θα σε σκεφτόμαστε πάντα Τόλη», φώναζε ο κόσμος που ήταν στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου το μεσημέρι της Τετάρτης! 

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: «Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος στο τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη είπαν συγγενείς, φίλοι και άπλοι πολίτες.

Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και απλός κόσμος, πήγαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι στον άνθρωπο που θαύμασαν, αγάπησαν τα τραγούδια του, ερωτεύτηκαν και πόνεσαν μέσα με αυτά.

Μαρία Βοσκοπούλου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία του πατέρα της

«Αθάνατος» ακούστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων μόλις, λίγο πριν από τις 12:00, έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο το φέρετρο του «πρίγκιπα».

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έφθασε στο Νεκροταφείο η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία, ντυμένες στα μαύρα και κρατώντας σφιχτά η μία το χέρι της άλλης. 

Η Μαρία Βοσκοπούλου με δάκρυα στα μάτια έπεφτε στην αγκαλιά του κόσμου που της εξέφραζε τα συλλυπητήριά του. 

Κηδεία Βοσκόπουλου: Πιασμένες χέρι- χέρι η Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία

Μελωδίες πλημμύρισαν το νεκροταφείο. Οι πενιές από τα μπουζούκια που ακουγόντουσαν έφεραν αναμνήσεις σε όσους έκλαψαν με τα τραγούδια του. 

Η Άντζελα Γκερέκου ή αλλιώς η «γαλανομάτα μάγισσά του» κρατούσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για να το πετάξει την ώρα της ταφής στον αγαπημένο της σύντροφο, ενώ η στιγμή που χαϊδεύει τρυφερά τη φωτογραφία του λίγο πριν η σορός του οδηγηθεί στην τελευταία κατοικία, «ραγίζει καρδιές».
Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Η στιγμή που η Γκερέκου τον αποχαιρετά με ένα χάδι

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Η στιγμή που η Γκερέκου τον αποχαιρετά με ένα χάδι / Φωτογραφία: NDP

Η Άντζελα Γκερέκου στην κηδεία Βοσκόπουλου

(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου έφτασαν στο νεκροταφείο (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Βοσκοπούλου / Φωτογραφία: NDP

Η Μαρία Βοσκοπούλου με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα μάτια της / Φωτογραφία: NDP

Φωτογραφία: NDP

Φωτογραφία: In Time

Φωτογραφία: In Time

Φωτογραφία: Eurokinissi

Η κηδεία έγινε στις 15:00 το μεσημέρι. Το κλίμα ήταν βαρύ, φορτισμένο και ο αποχαιρετισμός του κόσμου συγκινητικός. «Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι», «Ένα ρολόι σταματημένο» τραγουδούσαν με μία φωνή οι θαυμαστές του.

Τη σορό του δημοφιλούς ερμηνευτή συνόδευσαν οι μουσικοί του με τέσσερα μπουζούκια και ένα κλαρίνο στο ρυθμό των τραγουδιών του αγαπημένου τους συνεργάτη. «Αθάνατος» ήταν η τελευταία κουβέντα των αγαπημένων του πριν τον αποχαιρετήσουν.

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Οι διάσημοι που αποχαιρέτησαν τον «πρίγκιπα»

Στην κηδεία έδωσαν το «παρών», μεταξύ άλλων, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη με την κόρη της Δανάη, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο αν. υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Ζωζώ Σαπουτζάκη ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Παϊτέρης, ο Αντύπας, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Ηλίας Ψινάκης, κ.ά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top