Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Η στιγμή που η Γκερέκου τον αποχαιρετά με ένα χάδι

Προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της μαζί με την κόρη της, Μαρία

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: «Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος στο τελευταίο αντίο - Βίντεο από το δελτίο του Star

Από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.


Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Ο κόσμος φώναζε «Αθάνατος» τραγουδώντας σουξέ του

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και ντυμένη στα μαύρα προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της για χάρη τα κόρης της με τον τραγουδιστή, Μαρίας Βοσκοπούλου, η οποία επίσης ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση γνωρίζοντας πως αυτή είναι η τελευταία φορά που αντικρύζει τον πατέρα της.

ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΗΔΕΙΑ κόρη βοσκόπουλου γκερεκου

Συντετριμμένες στο Ά Νεκροταφείο η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου και η αγαπημένη τους κόρη, Μαρία Βοσκοπούλου/ NDP
 

Κηδεία Βοσκόπουλου: Πιασμένες χέρι- χέρι η Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία

Μαμά και κόρη πίστευαν πως ο αγαπημένος τους σύζυγος και μπαμπάς, θα έπαιρνε εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο, όμως η καρδιά του… τον «πρόδωσε».

Μαρία Βοσκοπούλου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία του πατέρα της

Η Άντζελα Γκερέκου κρατούσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για να το πετάξει την ώρα της ταφής στον αγαπημένο της σύντροφο, ενώ η στιγμή που χαϊδεύει τρυφερά τη φωτογραφία του «πρίγκιπά» της, λίγο πριν η σορός του οδηγηθεί στην τελευταία κατοικία, «ραγίζει καρδιές».

ΚΗΔΕΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Η Άντζελα Γκερέκου στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλο με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι / Φωτογραφία: NDP
 

γκερεκου

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Η συγκλονιστική στιγμή που η Άντζελα Γκερέκου αγγίζει τρυφερά τη φωτογραφία του αγαπημένου της, που δε θα είναι πια ποτέ ξανά κοντά της/ NDP

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Ο Ηλίας Ψινάκης τήρησε τη «συμφωνία» τους 

«Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι», «Ένα ρολόι σταματημένο» τραγουδούν δυνατά οι θαυμαστές του. Δεν αποχαιρετούν με δάκρυα τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά με τις επιτυχίες του, εκείνες που συντρόφευσαν γενιές και γενιές και θα συντροφεύσουν πολλές ακόμα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top