Μαρία Βοσκοπούλου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία του πατέρα της

Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου

Δείτε στο βίντεο του star.gr τη Μαρία Βοσκοπούλου να βγαίνει από την εκκλησία και να ακολουθεί το φέρετρο του πατέρα της, υποβασταζόμενη από τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου

Με δάκρυα στα μάτια και υποβασταζόμενη από τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου, η Μαρία Βοσκοπούλου ακολουθούσε το φέρετρο του πατέρα της, Τόλη Βοσκόπουλου για το τελευταίο αντίο.

Μαρία Βοσκοπούλου στην κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου

Η Μαρία Βοσκοπούλου / Φωτογραφία: In Time

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: «Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος στο τελευταίο αντίο

Η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο λίγο πριν από τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, πιασμένες χέρι - χέρι, στήριγμα η μια για την άλλη. 

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου

Η Άντζελα Γκερέκου στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλο με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι / Φωτογραφία: NDP

Στο βλέμμα τους υπήρχε μόνο θλίψη. Χάνονταν και οι δύο στην αγκαλιά φίλων και συγγενών που βρέθηκαν στην κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη για να τον αποχαιρετήσουν. 

Η Άντζελα Γκερέκου πέφτει στην αγκαλιά φίλων / Φωτογραφία: In Time 

Κηδεία Βοσκόπουλου: Πιασμένες χέρι- χέρι η Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία

Τραγική φιγούρα η κόρη του, Μαρία, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ο κόσμος την αγκάλιαζε, δίνοντας της κουράγιο.
Συντετριμμένες στο Ά Νεκροταφείο η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου και η αγαπημένη τους κόρη Μαρία Βοσκοπούλου.

Συντετριμμένες στο Ά Νεκροταφείο η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου και η αγαπημένη τους κόρη Μαρία Βοσκοπούλου / Φωτογραφία: In Time

Ο μπαμπάς ήταν η μεγάλη της αδυναμία. Πάντα παρούσα στις εμφανίσεις του στη σκηνή. Πάντα εκεί, υπερήφανη για τον πατέρα της. Η 21χρονη Μαρία τον περίμενε να επιστρέψει στο σπίτι τους τη Δευτέρα, αφού θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η μοίρα είχε, όμως, διαφορετικά σχέδια. Το ίδιο πρωί σίγησε για πάντα η φωνή του. 

Σήμερα η μοναχοκόρη του τον συνόδευσε μαζί με τη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου, στην τελευταία του κατοικία. 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top