Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: Ο Ηλίας Ψινάκης τήρησε τη «συμφωνία» τους 

Αρνήθηκε να φορέσει μαύρα στην κηδεία του φίλου του

Δείτε βίντεο του Star.gr από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Συντετριμμένοι είπαν την Τετάρτη το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του σπουδαίου τραγουδιστή

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: «Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος στο τελευταίο αντίο

Ο λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών έπειτα από ανακοπή καρδιάς, με την κηδεία του να γίνεται δημοσία δαπάνη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Ηλίας Ψινάκης: Τι του είχε ζητήσει ο Τόλης Βοσκόπουλος για την κηδεία του

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι ώρες και για τον Ηλία Ψινάκη που διατηρούσε στενη φιλική σχέση με το ζεύγος, Βοσκόπουλου - Γκερέκου.

Ηλίας Ψινάκης

Ο Ηλίας Ψινάκης ντυμένος στα λευκά στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου /Φωτογραφία InTime

Μάλιστα, ο μάνατζερ και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα. αποχαιρέτησε τον φίλο του δημοσιεύοντας στο instagram φωτογραφικό υλικό από την ημέρα του γάμου του με την Άντζελα Γκερέκου, το 1996. Στην ανάρτηση αποκάλυψε και τη… συμφωνία που είχαν κάνει.

Κηδεία Βοσκόπουλου: Πιασμένες χέρι- χέρι η Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία

«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες. Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος, μάγκας και πολύ καλός μου φίλος! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας «Όποιος πεθάνει πρώτος απ’ τους δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία», έγραψε και την ημέρα της κηδείας τήρησε την υπόσχεσή του φορώντας λευκό κοστούμι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top