Πριγκίπισσα Charlotte: Είναι μόλις 6 ετών και όλη η Βρετανία τη λατρεύει!

Είναι το πιο δυνατό χαρτί της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας

Η μοναχοκόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, πριγκίπισσα Charlotte, κλέβει την παράσταση σε κάθε της εμφάνιση με τους γονείς της και όλη η Βρετανία τη λατρεύει!

Μάλιστα, σύμφωνα με το Vanity Fair, η μόλις 6 ετών πριγκίπισσα είναι «χρυσωρυχείο» για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας αλλά και για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, αφού υπολογίζεται ότι θα φέρει περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια λίρες στη χώρα - ένα τρίτο περισσότερα από τον μεγάλο αδελφό της πρίγκιπα George.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έγιναν youtubers!

Η βασιλική συγγραφέας Katie Nicholl δήλωσε στο Vanity Fair ότι το κοινό έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σύνδεση με την πριγκίπισσα χάρη στην απόφαση των γονιών της να αφήσουν να βγουν στη δημοσιότητα σπάνια και αυθόρμητα στιγμιότυπα της μικρούλας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το κοινό ενθουσιάστηκε με το νέο πορτρέτο της πριγκίπισσας που κυκλοφόρησε από το παλάτι με αφορμή τα έκτα γενέθλιά της.

Kάθε φορά που εμφανίζεται η πριγκίπισσα Charlotte κλέβει τις εντυπώσεις είτε με τις αστείες γκριμάτσες που κάνει, είτε με τη χαριτωμένη της εμφάνιση, είτε με τα πειράγματα που κάνει στα αδέλφια της!

Η επιρροή της στην οικονομία της Βρετανίας, όπως γράφει το περιοδικό, είναι πολύ μεγάλη. Μεγαλώνοντας η μικρούλα η αξία της θα αυξάνεται όλο και περισσότερο και αναμένεται να εξελιχθεί στο πιο δημοφιλές και πολύτιμο μέλος της νέας γενιάς της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Δείτε φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte από παλαιότερες εμφανίσεις

Πριγκίπισσα Charlotte

Πριγκίπισσα Charlotte - πριγκιπας George

Πριγκίπισσα Charlotte - Πρίγκιπας George γκριμάτσες

Πριγκίπισσα Charlotte γκριμάτσες

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top