Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι στην Άνδρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η απορία της για τον τόσο κόσμο στο νησί!

Στο ταξίδι που έκανε στην Άνδρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αναφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Στα Άχλα ξανά η Ελένη Μενεγάκη: Απολαμβάνει τον ήλιο και την ηρεμία

Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για τον κόσμο που επισκέφτηκε την παραλία στα Άχλα, ενώ εξομολογήθηκε ότι στο πλοίο την Παρασκευή τα πράγματα ήταν... ήσυχα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο νησι #andros #androsgreece #onarexperience #cyclades_islands #travelgreece #mygreece @onar_andros #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

«Γυρίσαμε κι εμείς. Καλώς μας δεχτήκαμε. Πως περάσατε εσείς που είχατε τα τυχερά σας και μπορέσατε να βγείτε έξω από την μεγάλη πόλη που ζει ο καθένας. Η μισή Ελλάδα από εδώ στην Αθήνα, φύγαμε οι περισσότεροι. Δεν ξέρω αν τα πλοία είναι γεμάτα, εγώ πάντως την Παρασκευή που ταξίδεψα με το πλοίο της αγαπημένης μου γραμμής Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και σταμάτησα βέβαια στην Άνδρο. Είχε κόσμο παιδιά αλλά δεν γινόταν…είναι αυτό που λέμε ήσυχα. Είχε κόσμο αλλά δεν είναι αυτό που λέγαμε παλιά “Είναι του Αγίου Πνεύματος, θα βρω εισιτήριο;”. Πήγα στο πλοίο και έμεινα μέσα στο αυτοκίνητο στον πάνω όροφο και είναι όλα ανοιχτά με αέρα και είπα να μην πολυκυκλοφορούμε» είπε. 

Ελένη Μενεγάκη: Άφησε ανοιχτό το να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στην τηλεόραση

«Με εντυπωσίασε, δεν κατέβηκα εγώ για μπάνιο το σαββατοκύριακο, πήγα μόνο χθες και έκανα το μπανάκι μου και είδα πάρα πολύ κόσμο σε μια παραλία που είναι στα Άχλα. Που είναι ερημική, θα σπάσεις το αμάξι σου άμα κατέβεις, δεν αξίζεις να κατέβεις μόνο μια ημέρα για ένα μπάνιο. Να έρθεις εκεί πρέπει να έχεις χρόνο ή να έχει καλό καιρό να έρθεις με καραβάκι. Είχε καλό καιρό και ήρθε το καραβάκι με τον κόσμο από τη χώρα. Μου έκανε εντύπωση παιδιά που κοίταζα από μέσα κι έβλεπα τόσα σκαφάκια, κόσμο», συμπλήρωσε η Ελένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top