Στα Άχλα ξανά η Ελένη Μενεγάκη: Απολαμβάνει τον ήλιο και την ηρεμία

Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο αγαπημένο της μέρος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Στο επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύμάτος, όπου ηρεμεί και απολαμβάνει τις ομορφιές του τοπίου και φυσικά την οικογένειά της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο νησι #andros #androsgreece #onarexperience #cyclades_islands #travelgreece #mygreece @onar_andros #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Ελένη Μενεγάκη: Πήγε την κόρη της, Μαρίνα, στο σχολείο!

Η Ελένη, που μετά την ανακοίνωσή της ότι του χρόνου δε θα είναι στην τηλεόραση δείχνει πιο ήρεμη, ανέβασε μια φωτογραφία από το αγαπημένο της μέρος. 

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη – Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, φορώντας το σορτσάκι της και τις σαγιονάρες της, απολαμβάνει τον ήλιο που τη λούζει με τις αχτίδες της και η γαλήνη ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της. 

Μενεγάκη: Ο Μάκης ήταν στο πλατό μαζί της όταν ανακοίνωνε ότι αποχωρεί!

Άλλωστε η ίδια το έχει πει πως νιώθει ευτυχισμένη όταν καλλιεργεί το μποστάνι της και μαγειρεύει λιχουδιές για τους αγαπημένους της. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top