Ελληνίδα ηθοποιός: «Για τον "Λοχαγό Κορέλι" είχα πάρει τεράστιο ποσό!»

Οι εκδηλώσεις των φανατικών θαυμαστών την εποχή του «Παρά Πέντε»

Πριν γίνει γνωστή ως «Αγγέλα» από τη σειρά «Στο Παρά Πέντε», η Αγγελική Λάμπρη είχε ζήσει στιγμές… Χόλιγουντ, αφού είχε έναν πολύ μικρό ρόλο στην ταινία με τον Nicolas Cage και την Penelope Cruz «Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι».

13 χρόνια μετά - Το τρελό παρεάκι του «Παρά Πέντε» ξανά μαζί!

Η Αγγελική Λάμπρη που φέτος συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε στο «Πρωινό» για τα χρήματα που εισέπραξε το 2001 για τη χολιγουντιανή παραγωγή που είχε γυριστεί στην Κεφαλονιά: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Θυμάμαι ότι τα χρήματα που πήρα τότε, που έκανα μια Ιταλίδα πόρνη εποχής -έχω κάτι φωτογραφίες εκπληκτικές από εκείνη τη δουλειά-, τα έπαιρνε κάποιος εδώ για ταινία ως πρωταγωνιστής. Εγώ ήμουν άγνωστη. Πολλά χρήματα θυμάμαι. Ήταν σε δραχμές πάνω από 1 εκατομμύριο, 1,3 κάτι τέτοιο…».

Η Αγγελική Λάμπρη με την καλή της φίλη Λίνα Σακκά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είχα το δικό μου τροχόσπιτο με το όνομά μου απέξω. Είχα το ψυγείο μου με τις λεμονάδες μου, τις πορτοκαλάδες μου. Νομίζω ότι αυτά εδώ δεν θα τα ζήσουμε ποτέ» είπε στην κάμερα.

Αγγελική Λάμπρη: Πάσχα στα Γιάννενα για μαμά και κόρη!

Στη συνέχεια μίλησε και στις απίστευτες στιγμές που έζησε λόγω της τεράστιας επιτυχίας του «Στο Παρά Πέντε», αφού κάποιος της είχε κάνει δώρο κινητό τηλέφωνο για να μπορούν να μιλάνε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top