50 χρόνια ερωτευμένοι Σαμιωτάκη-Καλογήρου: «Έχω αγοράσει έναν τάφο δίπλα στον Σπύρο»

Όσα έλεγε σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις

50 χρόνια ερωτευμένοι Σαμιωτάκη-Καλογήρου: «Έχω αγοράσει έναν τάφο δίπλα στον Σπύρο»

Η ηθοποιός Ευαγγελία Σαμιωτάκη, σε μια από τις τελευταίες της τηλεοπτικές συνεντεύξεις στην Σάσα Σταμάτη, πριν από περίπου 1,5 χρόνο, είχε συγκλονίσει μιλώντας για τον αγαπημένο της,  Σπύρο Καλογήρου, ο οποίος είχε φύγει το 2009.

«Ο Σπύρος όσο ζω δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μου, είναι ζωντανός. Μένω στον Ωρωπό γιατί είναι κοντά μου. Έχω αγοράσει έναν τάφο πολύ ωραίο, γιατί το ήθελε πολύ ο Σπύρος μου. Κάθε φορά που περνούσαμε έλεγε «Τι ωραία θέα! Τι ωραία θα είναι να είμαι εδώ! Αλλά δεν θέλω το χώμα, φοβάμαι πολύ το χώμα»! Κι εγώ έκανα ένα πολύ ωραίο κενοτάφιο, με το δικό μου δίπλα που με περιμένει. Λέω να θυμηθώ από ποια μεριά πενήντα χρόνια κοιμόμουν στο κρεβάτι κι έγινε έτσι. Με περιμένει».

«Πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Σε άλλη συνέντευξη της στο περιοδικό Yes και τον Ανδρέα Θεοδώρου, η μεγάλη ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως μετά τον θάνατο του Σπύρου Καλογήρου, είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ο θάνατός του, με οδήγησε στην κατάθλιψη, ναι. Είχα κλειστεί στον Ωρωπό, στον επίγειο παράδεισο των 8,5 στρεμμάτων που δημιουργήσαμε και ζούσαμε με τον Σπύρο. Ήμουν συνέχεια στο δωμάτιό μου, δεν άφηνα ούτε την κοπέλα που με φρόντιζε να μπει και της έλεγα να κλείσει το φως. Δεν ήθελα να βλέπω ούτε τον γιο μου ούτε και την εγγονή μου.

Πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με σταμάτησε, όμως, καταρχήν το παιδί και η εγγονή μου κι αν θες η αμαρτία αυτής της πράξης. Έλεγα ότι αυτό είναι για τους δειλούς και όχι για τους γενναίους σαν κι εμένα. Οι γενναίοι σηκώνονται στα πόδια τους και προχωρούν. Την αυτοκτονία την θεωρώ υποχώρηση. Οι άνθρωποι φεύγουν όταν τους ξεχνάμε. Στην κάμαρά μου έχω τις πιο αγαπημένες του φωτογραφίες και τον βλέπω. Το ρολόι είναι σταματημένο την ώρα που πέθανε ο Σπύρος και έχω τη ρόμπα του κρεμασμένη εκεί που την άφηνε. Έχω κάνει το δωμάτιό του σαν μουσείο. Χαίρομαι, όμως, γιατί δεν αφήσαμε κανένα κενό ανάμεσά μας. Δείχναμε την αγάπη μας, εκείνος με τα ποιήματά του κι εγώ με τις πράξεις μου».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top