Σχεδόν χρεοκοπημένος έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Τζάκσον

Σύμφωνα με την κατάθεση τραπεζίτη

Σχεδόν χρεοκοπημένος έφυγε ο Μάικλ Τζάκσον

Μπορεί από τη μέρα του θανάτου του και μετά, οι καταθέσεις της οικογένειάς του να έχουν αυξηθεί κατά πολύ, αλλά όλα δείχνουν ότι μέχρι τότε το ταμείο ήταν μείον!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε τραπεζίτης, ο βασιλιάς της ποπ είχε απλήρωτους φόρους ύψους 1 εκατ. δολαρίων. Αυτά ακούστηκαν στη δίκη στην οποία θα αποφασιστεί αν η εφορία θα κατασχέσει τελικά την περιουσία του.

«Ήταν στο όριο. Προσπαθούσε απελπσιμένα να βρει τρόπο για το πώς να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση στην οποία βρισκόταν» δήλωσε στο δικαστήριο ο Ντέιβιντ Νταν, ο οποίος προσελήφθη το 2007 από τον Τζάκσον προκειμένου να τον βοηθήσει με τα οικονομικά προβλήματα που ακολούθησαν τη δίκη για την κακοποίηση παιδιών.

Όπως εξήγησε προσπάθησε πάρα πολλές φορές να αναδιαρθρώσει το χρέος του τραγουδιστή αλλά ο ίδιος πολλές φορές υπονόμευε την προσπάθεια αυτή με συμφωνίες που έκανε και για τις οποίες χρειαζόταν να πληρώσει με μετρητά.

Στις αρχές του 2008 σύμφωνα με τον Νταν, ο Τζάκσον είχε χρέος ύψους 300 εκατ. δολαρίων λόγω και της σπάταλης ζωής του ενώ το πάρκο της Neverland ήταν έτοιμο για κατάσχεση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top