Πύργος Ηλείας: Χτύπησαν και φίμωσαν 86χρονο για να τον ληστέψουν!

Νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ

Ένας ηλικιωμένος δέχθηκε επίθεση από αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι του σε χωριό του Πύργου Ηλείας. Οι δράστες τον χτύπησαν και του άρπαξαν τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής. Ο 86χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.  

Είδε ξαφνικά τους ληστές μπροστά του, την ώρα που κοιμόταν  και από ένστικτο προσπάθησε να αντισταθεί. Οι δράστες όμως όρμησαν πάνω του στο κρεβάτι, τον χτύπησαν και του έβαλαν το μαξιλάρι στο πρόσωπο για να μη φωνάξει. Ο ηλικιωμένος λίγο έλειψε να πεθάνει από ασφυξία.

Ο γιος του, που ειδοποιήθηκε από την αστυνομία, τον βρήκε σε κατάσταση ισχυρού σοκ στο νοσοκομείο. «Είναι κρίμα να μεταχειρίζονται έτσι ηλικιωμένους ανθρώπους... Σ’ έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας… Είναι λυπηρό, του άρπαξαν όλες τις οικονομίες» δήλωσε.

Οι ληστές γνώριζαν πολλά

Οι δύο ληστές προσπάθησαν αρχικά να παραβιάσουν τα κάγκελα της κουζίνας για να εισβάλουν στη μονοκατοικία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Τελικά μπήκαν στο σπίτι αφού έσπασαν την ασφάλεια στο παράθυρο του σαλονιού. Όπως υποπτεύεται ο γιος του θύματος φαίνεται να γνώριζαν πολλά. 

Οι ληστές άρπαξαν περίπου 5.000 ευρώ και το έβαλαν στα πόδια. Τότε ο άτυχος ηλικιωμένος, παρότι σοβαρά τραυματισμένος, βρήκε το κουράγιο και σύρθηκε έξω στο δρόμο για να ζητήσει βοήθεια. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της κλονισμένης υγείας του είναι σοβαρή. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top