Stan: Η καταγωγή, το πραγματικό όνομα και η αδυναμία στον πατέρα του

Σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής γίνεται 36 χρόνων

Η πρώτη εμφάνιση του Stan ως ηθοποιού στο «Έτερος Εγώ» / Βίντεο star

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Stan, ένας από τους πιο αγαπημένους και δημοφιλείς τραγουδιστές με απήχηση κυρίως στο νεανικό κοινό, ο οποίος γίνεται 36 χρόνων.

Παντρεύονται Stan - Βέρα Σωτηροπούλου: Το bachelorette party της δικηγόρου

Γνωρίζοντας καλύτερα τον Stan

Σίγουρα έχετε ακούσει ή σιγοτραγουδήσει επιτυχίες του. Πόσο καλά, όμως, γνωρίζετε τον Στράτο Αντιπαριώτη, όπως είναι το πραγματικό όνομά του;  

  • Ο Στράτος Αντιπαριώτης, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Stan, είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, με καταγωγή από την Πάρο.
  • Έχει γενέθλια 1η Αυγούστου και σήμερα γίνεται 36 χρόνων.
  • Στην Πάρο έκανε τα πρώτα όνειρά του για τη μουσική, ενώ κατάφερε να ξεχωρίσει με το στιλ του από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια.
  • Έχει τεράστια αδυναμία στον μπαμπά του. Μάλιστα, προτού ακολουθήσει το επάγγελμα που τόσο αγαπά, δούλευε με τον πατέρα του ως ηλεκτρολόγος. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει για τον πατέρα του: «Όσοι γνωρίζουν τον πατέρα μου λένε πως μοιάζουμε πάρα πολύ στην εμφάνιση, αλλά και στο χαρακτήρα. Για μένα είναι το ιδανικό πρότυπο άντρα. Είναι σωστός με την οικογένεια και φρόντιζε να μη λείπει τίποτα από τα παιδιά του. Όταν μεγαλώσω και αν με ευλογήσει ο Θεός να κάνω οικογένεια, θα ήθελα να γίνω σαν τον πατέρα μου».
  • Διαθέτει ένα από τα πιο μεγάλα fan clubs, με έντονη δραστηριότητα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα τραγούδια του έχουν πολλά εκατομμύρια views.

 

 

  • Η είσοδός του στη μουσική βιομηχανία ως δημιουργός έγινε το 2009, συνυπογράφοντας τα τραγούδια των Vegas «Γιατί» και «Φιλί», ενώ ως τραγουδιστής ξεκίνησε επίσημα την καριέρα του το 2011.
  • Το 2016 ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρία με την επωνυμία ICON MUSIC Records, μέσω της οποίας αναδεικνύει νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες.  
  • Ο Stan έχει στο ενεργητικό του δύο πλατινένιους δίσκους «11:11» (2016) και «Να μ’ ερωτευτείς» (2013) κι έναν χρυσό, τον ομώνυμο δίσκο του «STAN» (2012).

Stan: Η σύντροφός του στην απονομή του πλατινένιου του δίσκου

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πρόκειται σύντομα να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βέρα ΣωτηροπούλουΈπειτα από τρία χρόνια σχέσης το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να αναταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top