Νταϊάνα: «Ο γάμος με τον Κάρολο ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου»

42 χρόνια από τον γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου

«Ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου». Αυτό φέρεται να είπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα για το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Είναι μία από τις πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή της θλιμμένης πριγκίπισσας της Αγγλίας που έχουν έρθει στο φως και το star.gr θυμάται με αφορμή τα σαράντα χρόνια που πέρασαν από τον γάμο τους.

Κάρολος - Νταϊάνα: Πωλείται κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα τους!

Νταϊάνα: «Ο γάμος με τον Κάρολο ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου»

Παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου του 1981 και περίπου έναν χρόνο μετά υποδέχτηκαν τον Πρίγκιπα William. Ο γιος τους Harry, γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, καθώς αποφάσισαν να χωρίσουν το 1992 και τέσσερα χρόνια μετά εκδόθηκε το διαζύγιό τους.

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της Νταϊάνα παρουσιάζονται σε βιντεοταινίες που προβλήθηκαν στο ντοκιμαντέρ παραγωγής National Geographic «Νταϊάνα: Σε πρώτο πλάνο» από το Channel4. Πρόκειται για βιντεοταινίες που γυρίστηκαν στο παλάτι του Κένσινγκτον το 1992 και το 1993.

Νταϊάνα: «Πριν από τον γάμο είχαμε βρεθεί μόνο 13 φορές με τον Κάρολο»

Καμίλα-Κάρολος αρραβώνας

Πιπεράτες αποκαλύψεις από την Νταϊάνα! «Ο Κάρολος ήταν σαν σκυλάκι, αλλά το σεξ ήταν περίεργο»

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα διηγείται ότι είχε συναντηθεί όλες κι όλες 13 φορές με τον πρίγκιπα Κάρολο πριν τον γάμο. «Μου τηλεφωνούσε κάθε μέρα για μια εβδομάδα και μετά εξαφανιζόταν και έκανε τρεις εβδομάδες για να μου μιλήσει», λέει η εκλιπούσα πριγκίπισσα του κόσμου σύμφωνα με την Telegraph. «Παράξενο, δεν συμφωνείτε», πρόσθεσε.

Κάρολος - Νταϊάνα: Ανύπαρκτη η ερωτική τους ζωή

Κάρολος Νταϊάνα

"Θέλω τον άντρα μου": Ο άγνωστος καβγάς Νταϊάνα - Καμίλα

Η Νταϊάνα μιλά στις ταινίες αυτές για την ερωτική και την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή. «Ποτέ δεν το ζητούσε», λέει και το αποδίδει στη σχέση που διατηρούσε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς παράλληλα με τον γάμο.

Mεγάλος ο έρωτας του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα

Mεγάλος ο έρωτας του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα

«Κάναμε έρωτα μια φορά στις τρεις εβδομάδες και πάντα είχα την αίσθηση ότι γινόταν μηχανικά», διηγείται η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Αν μπορούσα να ξαναγράψω το σενάριο της ζωής μου θα έστελνα στον αγύριστο τον σύζυγό μου, θα του έλεγα να πάει με την ερωμένη του και να μην ξαναγυρίσει σε μένα». 

Νταϊάνα - Κάρολος: Τα λάθη που έκαναν στους όρκους που αντάλλαξαν στον γάμο τους

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, λοιπόν, απήγγειλε λανθασμένα το όνομα του γαμπρού, και από «Charles Philip Arthur George» τον αποκάλεσε Philip Charles Arrthur George».

Κάρολος Νταϊάνα γάμος

Ωστόσο, και ο Πρίγκιπας Κάρολος έκανε ένα μικρό λάθος. Σύμφωνα με το BBC αντί για «τα εγκόσμια αγαθά μου» ανέφερε «τα αγαθά μου».

Αυτά τα μικρά λάθη, όμως, δεν απέσπασαν την προσοχή του κόσμου, ο οποίος παρακολουθούσε με χαρά το γεγονός ζητωκραυγάζοντας και χειροκροτώντας με ενθουσιασμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top