Πιπεράτες αποκαλύψεις από την Νταϊάνα! «Ο Κάρολος ήταν σαν σκυλάκι, αλλά το σεξ ήταν περίεργο»

Η δήλωση του Καρόλου που την πλήγωσε βαθιά

Πιπεράτες αποκαλύψεις από την Νταϊάνα!

Εκατομμύρια τηλεθεατές στη Βρετανία στήθηκε το βράδυ της Κυριακής μπροστά από τις τηλεοπτικές τους οθόνες για να παρακολουθήσουν το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάννα που μετέδωσε το Channel 4.

Το ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Words» περιελάμβανε κομμάτια από βιντεοκασέτες που είχε γράψει ο δάσκαλος φωνητικής της Νταϊάνα, Πίτερ Σέτελεν το 1992 και 1993 κατά τη διάρκεια μαθημάτων που έκαναν, ώστε να βελτιώσει το δημόσιο λόγο της.

Μεταξύ άλλων, η Νταϊάνα, στο ντοκιμαντέρ αυτό εμφανίζεται να λέει ότι ο Κάρολος την ακολουθούσε σαν σκυλί.

«Συναντηθήκαμε πρώτη φορά σε αγώνα πόλο στο Σάσεξ. Μου έπιασε την κουβέντα. Ήταν σαν κακό σπυρί, συνέχεια γύρω μου», είπε.

Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα συναντήθηκε με τον πρίγκιπα μόλις 13 φορές πριν παντρευτούν και μετά το γάμο έκαναν σεξ μόνο μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες.

«Κάναμε σεξ μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες. Ήταν πολύ περίεργα καθώς η ερωτική μας ζωή άρχισε να σβήνει μετά τη γέννηση του Χάρι το 1984», είπε.

Πάνω στην απόγνωσή της μάλιστα στράφηκε για βοήθεια στη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά έφυγε άπραγη, καθώς εκείνη της είπε απλά ότι ο Κάρολος «είναι άχρηστος».

Μάλιστα στο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει έναν διάλογο που είχε ο Κάρολος με τον πατέρα του, τον Δούκα του Εδιμβούργου, Φίλιππο, ο οποίος του είχε πει πως «αν ο γάμος σου δεν λειτουργήσει μπορείς πάντα να γυρίσεις σε αυτή (σ.σ. την Καμίλα) μετά από πέντε χρόνια».



Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν δίστασε να μιλήσει ακόμα και στην ίδια την Καμίλα, ζητώντας της να αφήσει ήσυχο τον σύζυγό της, με εκείνη να της απαντά: «έχεις δύο γιους, θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων γι' αυτό και ευτυχισμένη με όσα έχει».

Στο ντοκιμαντέρ η Νταϊάνα αναφέρεται και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη βουλιμία, τονίζοντας ότι η κατάσταση του γάμου της την οδήγησε εκεί, αλλά και η απομόνωσή της από τη βασιλική οικογένεια.

«Ένιωθα παρείσακτη, δεν πίστευα ότι ήμουν αρκετά καλή για την οικογένεια οπότε έριξα το φταίξιμο στον εαυτό μου. Θα μπορούσα να το ρίξω στο αλκοόλ ή στην ανορεξία αλλά αυτό θα ήταν πολύ εμφανές. Αποφάσισα να ξεσπάσω πιο διακριτικά πάνω στον εαυτό μου αντί να πληγώσω όλους εσάς», είπε.

Για την ίδια οι καλύτερες στιγμές της ήταν όταν βρισκόταν ανάμεσα σε φίλους, ενώ εξομολογείται και την αγάπη της για τον σωματοφύλακά της Μπάρι Μάνακι, ο οποίος σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα το 1987.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top