Will Smith: Από το μηδέν στην κορυφή - Η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή

Forbes: Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς

Σάλο είχε προκαλέσει το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον Chris Rock στα περσινά βραβεία Όσκαρ / βίντεο ΑΝΤ1

Τα 55 του κλείνει σήμερα ο Αμερικανός ηθοποιός Will Smith!

Παρ’ ότι είναι από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του στο Χόλιγουντ -αφού έχει προταθεί πέντε φορές για Χρυσή Σφαίρα, δύο φορές για Όσκαρ και έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Γκράμι-, λίγοι γνωρίζουν πώς κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. 

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Will Smith με την οικογένειά του

Συγκίνησε ο Will Smith - Ξέσπασε σε κλάματα για τον γιο του

Προτού ξεκινήσει την καριέρα του στην υποκριτική, ήταν τραγουδιστής και μέσα σε μία ημέρα αποφάσισε να αλλάξει ρότα στη ζωή του. Κάτι που φυσικά του βγήκε σε καλό!

Στα τέλη της δεκαετίας του 80’, ο νεαρός Will είχε γίνει γνωστός ως ράπερ με το όνομα The Fresh Prince. Το τραγούδι του «Parents just don’t understand» (1988) είχε προκαλέσει πάταγο, ενώ απέσπασε και βραβείο Grammy. 

Η επιτυχία, όμως, φαίνεται πως «πήρε τα μυαλά» του ανώριμου τότε τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να χαλάσει όλα του τα λεφτά και να χρεοκοπήσει. Βρέθηκε στο μηδέν, αλλά η τύχη του «χαμογέλασε» ξανά. 

Ο Δήμαρχος Παξών στο star.gr: Εξηγεί γιατί παρά την καλή πρόθεση, η κόρη του Will Smith «αδικεί» το νησί με τις 22 σακούλες σκουπιδιών

Η πρόταση της τότε κοπέλας του να πάει στο βραδινό talk-show «The Arsenio Hall Show» αποδείχθηκε σωτήρια. Εκεί γνώρισε τον παραγωγό Μπένι Μέντινα που είχε την πρωτότυπη ιδέα να βάλει τον Smith να πρωταγωνιστήσει στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του NBC «O Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ». 

Στο βίντεο εξηγεί ο ίδιος πώς από τραγουδιστής έγινε ηθοποιός

Η απάντηση του 21χρονου τότε Will ήταν πως δεν είναι ... ηθοποιός. Έπειτα, γνωρίστηκε με τον τότε επικεφαλής του NBC και τον συμπαραγωγό του σόου και μέσα σε 10 λεπτά πείστηκε να αλλάξει καριέρα και να γίνει ηθοποιός.

Μετά το τέλος αυτής της σειράς, ο ηθοποιός στράφηκε στον κινηματογράφο, όπου πρωταγωνίστησε σε πολλές επιτυχημένες ταινίες. Είναι ο μοναδικός ηθοποιός που έχει οχτώ συνεχόμενες ταινίες με απολαβές στο εγχώριο box office πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια και ο μοναδικός που έχει οχτώ συνεχόμενες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί με άνοιγμα στην 1η θέση στο εγχώριο box office. 

Το περιοδικό Forbes τον έχει κατατάξει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό παγκοσμίως.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top