CIA:Ο Χίτλερ ήταν bisexual με τάσεις σαζομαδοχισμού

Aποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική ζωή του Φύρερ

Ημέρα αφιερωμένη κατά του Φασισμού και Αντισημιτισμού είναι η σημερινή (International Day Against Fascism and Antisemitism) Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 9 Νοεμβρίου, σε ανάμνηση του πογκρόμ (μαζικές πράξεις βίας, είτε αυθόρμητες είτε προμελετημένες, κατά των Εβραίων) των Εβραίων που οργανώθηκε με κρατική καθοδήγηση στη ναζιστική Γερμανία του 1938.

Αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Αδόλφου Χίτλερ

Aποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική ζωή του Αδόλφου Χίτλερ έρχονται στο φως με απόρρητη έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, η οποία χρονολογείται από το 1943 και αποχαρακτηρίστηκε πρόσφατα. Όπως υποστηρίζεται σε αυτήν, ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένας καταπιεσμένος αμφιφυλόφιλος με σαδομαζοχιστικές τάσεις. 

Τα όσα περιγράφονται στην 70σέλιδη έκθεση,προκαλούν έκπληξη καθώς αποκαλύπτουν την διπλή ερωτική ζωή του Χίτλερ, ο οποίος πήγαινε και με γυναίκες και με άνδρες, έχοντας μάλιστα ερωτευτεί και συνάψει σχέσεις με τον υπαρχηγό του και αιμοψιδή αρχηγό των SS, Ρούντολφ Ες. 

Σε ένα σημείο της έκθεσης αναφέρεται μάλιστα ότι οι δύο άνδρες είχαν και σεξουαλική σχέση τη δεκαετία του '20.

Ρούντολφ Ες Xιτλερ

Ρούντολφ Ες και Χίτλερ

Ρούντολφ Ες

Ρούντολφ Ες 

Στην έκθεση αναφέρεται ότι ο Ρούντολφ Ες ήταν γνωστός στους κρυφό - γκέι κύκλους των Ναζί με το παρατσούκλι "Φροϊλάιν Άννα", καθώς του άρεσε να συχνάζει σε πάρτι ως drag queen, φορώντας γυναικεία ρούχα.

Η έκθεση αποκαλύπτει ακόμη ότι στα νιάτα του και πριν ανέλθει στην εξουσία, ο Χίτλερ σύχναζε τακτικά στα λεγόμενα "gay hostel" της Βιέννης, εκεί όπου μεγαλύτεροι άνδρες αναζητούσαν νεαρούς με σκοπό "ομοφυλοφιλικές απολαύσεις". Φέρεται επίσης να ήθελε να ακολουθήσει καριέρα... καλλιτέχνη.

Την έκθεση συνέταξε για λογαριασμό του προέδρου Ρούσβελτ ο ανθρωπολόγος Χένρι Φιλντ. Ένα από τα πρόσωπα κλειδιά που έδωσαν στοιχεία για την προσωπική ζωή του Χίτλερ ήταν ο πρώην στενός φίλος και έμπιστος συνεργάτης του Ερνστ Σέντγκγουικ Χάνφστεγκλ, ο οποίος αφού έπεσε σε δυσμένεια κατέφυγε στη Βρετανία δίνοντας πολλές χρήσιμες πληροφορίες στους Συμμάχους

Αναφορά γίνεται και στις σαδομαζοχιστικές τάσεις του Χίτλερ. Η έκθεση καταλήγει ότι ο Χίτλερ είχε "διττή σεξουαλική ζωή, όπως και πολιτική στάση".

"Είναι και ομοφυλόφιλος και ετεροφυλόφιλος. Είναι και σοσιαλιστής και φανατικός εθνικιστής. Είναι και άνδρας και γυναίκα", επισημαίνεται στο κεφάλαιο για την προσωπική του ζωή. Καταλήγει δε στο συμπέρασμα ότι η σεξουαλική του κατάσταση είναι "ανυπόφορη και απελπιστική".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top