Νότης Σφακιανάκης: Δέχτηκε πρόταση να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές

Ο καλλιτέχνης ετοιμάζει και την επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα

Τι αποκάλυψε ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη για τον θείο του / ANT1

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, ένα βήμα πριν κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι ο Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίους αποφάσισε να αποτραβηχθεί από τη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα, είναι πολύ κοντά στο να στραφεί στην πολιτική. 

Ειδικότερα, ο Νότης Σφακιανάκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσει με τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso και του Βαγγέλη Καράλη. Τις δύο πλευρές φαίνεται πως έχει φέρει σε επαφή ο επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη.

Ανιψιός Νότη Σφακιανάκη: «Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί»

«Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη»

Ο Φίλιππος Καμπούρης τόνισε «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη για να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες, ενδιάμεσο πρόσωπο σε αυτές τις συζητήσεις είναι επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του μεσολαβητή. Έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες και είμαστε σε αναμονή των τελικών αποφάσεων από τον γνωστό τραγουδιστή, που θέλουμε και ελπίζουμε ο ίδιος να είναι στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, μα πάνω απ’ όλα είναι ένας σπουδαίος Έλληνας που ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, για την πατρίδα και την οικογένεια, και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βγαίνουν μπροστά και μιλούν τόσο ξεκάθαρα για την αγάπη τους για την Ελλάδα. Θα είναι τιμή για εμάς, είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο».

Νότης Σφακιανάκης: Η πρώτη εμφάνισή του μετά από τρία χρόνια

Νότης Σφακιανάκης: Ετοιμάζει την επιστροφή του στο τραγούδι; 

Τέλος, οι πληροφορίες της Espresso αποκαλύπουν πως ο Νότης Σφακιανάκης θέλει να επιστρέψει καλλιτεχνικά με μια μεγάλη συναυλία που ετοιμάζει για φέτος το καλοκαίρι και πρόκειται να την οργανώσει μαζί με τους συνεργάτες του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top