Ανιψιός Νότη Σφακιανάκη: «Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί»

«Όταν βρεθήκαμε, μου είπε ότι είναι “κοινωνικά προβληματισμένος”«

Όσα είπε ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη για την απουσία του τραγουδιστή από τη νυχτερινή ζωή- βίντεο Το Πρωινό

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη μίλησε για την απουσία του τραγουδιστή από τη νυχτερινή διασκέδαση και τα μουσικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια, αποκαλύπτοντας πως ο θείος του είναι «κοινωνικά προβληματισμένος» και πως δε σχεδιάζει να επιστρέψει άμεσα στα καλλιτεχνικά δρώμενα. 

«Ο Σφακιανάκης αλλάζει συχνά τηλέφωνα, δεν έχουμε καταφέρει να τον βρούμε»

«Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του, να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δε θα εμφανιστεί, αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο Νότης Σφακιανάκης σε εμφανίσεις του τον Δεκέμβριο του 2018/ NDP

Ο Νότης Σφακιανάκης σε εμφανίσεις του τον Δεκέμβριο του 2018/ NDP

Απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες που ήθελαν τον Νότη Σφακιανάκη να έχει γράψει τραγούδια στην καραντίνα και να τα έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες, σημείωσε: «Είναι ψέματα, είναι ψέματα όλα αυτά. Ο θείος μου δε γράφει, του γράφουν τραγούδια, ακόμα και στην εποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια για να του τα δίνω να τα ακούσει».

«Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς, ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι πολύ ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε, μου είπε ότι είναι “κοινωνικά προβληματισμένος”. Εύχομαι κι ελπίζω -όπως και πολύς κόσμος- να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δε φεύγει τόσο εύκολα, αλλά εντάξει δεν τον πήραν και τα χρόνια», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης για τον θείο του.

Ο Νότης Σφακιανάκης σε εμφανίσεις του τον Δεκέμβριο του 2018/ NDP

Ο Νότης Σφακιανάκης σε εμφανίσεις του τον Δεκέμβριο του 2018/ NDP

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα, ότι ο θείος του είχε κάποια στιγμή ένα ατύχημα και μετέβη στο Ασκληπιείο Βούλας, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε: «Είναι ψέματα όλο αυτό, είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα, ήμασταν μαζί με τον θείο μου». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top