Σάλος από τη στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρηστίδη από αρχιμανδρίτη

Εντολή Ιερώνυμου για έρευνα σε βάρος του ιερωμένου ναού της Ηλιούπολης    

Αντιδράσεις για τη στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη από  Αρχιμανδρίτη (video Star)  

Σάλο προκαλεί η στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη  από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, π. Σεραφείμ Δημητρίου.

Ομόφυλα ζευγάρια: Ο Σεραφείμ «αφόρισε» βουλευτές Πειραιά που υπερψήφισαν!

Ο αρχιμανδρίτης καταφέρθηκε κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη, επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο Αρχιμανδρίτης «στοχοποίησε ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πράξεις που δεν συνάδουν με την πνευματικότητα και το έργο της Εκκλησίας».

«Παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να «δολοφονηθούν» αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ό,τι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται»,  ανέφερε ο αρχιμανδρίτης σε ανάρτησή του. 

Ομόφυλα ζευγάρια: Πώς αποτιμούν τα κόμματα την ψηφοφορία  

Η στοχοποίηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την αντίδραση και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου ο οποίος διέταξε τη διενέργεια εκκλησιαστικών ανακρίσεων για το περιστατικό. 


«Βόμβα» Ιερώνυμου για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top