Ομόφυλα ζευγάρια: Ο Σεραφείμ «αφόρισε» βουλευτές Πειραιά που υπερψήφισαν!

Με ποιους διακόπτει κάθε επικοινωνία και τους απαγορεύει τη μετάληψη

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ

Να «αφορίσει» τους βουλευτές της Α΄ Πειραιώς που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών αποφάσισε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ μετά την έκτακτη ιερατική σύναξη που έγινε στη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. 

Ομοφοβικό παραλήρημα του Μητροπολίτη Σεραφείμ για τον Στέφανο Κασσελάκη

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σεραφείμ είχε προτείνει στην Ιερά Σύνοδο, πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου, να μην επιτρέπεται εφεξής η είσοδος στις εκκλησίες σε όσους βουλευτές υπερψήφιζαν το νομοσχέδια.  

Σεραφείμ: Κλείνει την πόρτα σε βουλευτές για τα ομόφυλα ζευγάρια 

Συγκεκριμένα στη έκτακτη Ιερατική Σύναξη ο Μητροπολίτης Σεραφείμ «αφόρισε» τους βουλευτές που ψήφισαν «να» κάνοντας λόγο για «ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και θεσμοθέτησαν την παρά φύση ασέλγεια». 

Μητρόπολη Πειραιώς: Στείρα ένωση οι γάμοι ομόφυλων 

Οι βουλευτές αυτοί «μέχρι να ομονοήσουν και να αλλάξουν πλεύση», δε θα μπορούν να μεταλάβουν, τίθενται δηλαδή εκτός Εκκλησίας και επίσης δε θα γίνονται αποδέκτες καμίας πρόσκλησης από μέρους της τοπικής Εκκλησίας! 

Υπενθυμίζεται ότι στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Πειραιά «ναι» στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ψήφισαν ο πρώην Πρωθυπουργός και Αλέξης Τσίπρας (και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια}, ο τέως υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, Κώστας Κατσαφάδος, η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και ο γιατρός Νίκος Βλαχάκος. 

Τσίπρας: Να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ο Κασσελάκης από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top