Έρχονται οι καλικάντζαροι προειδοποίησε βουλευτής της «Νίκης» στη Βουλή!

«Στις άγιες ημέρες θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή» είπε ο Ν. Παπαδόπουλος

Προειδοποίηση στους πολίτες ότι τις  επόμενες άγιες ημέρες έρχονται οι καλικάντζαροι προειδοποίησε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη συζήτηση για το…  ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ο βουλευτής του κόμματος «Νίκη» Νίκος Παπαδόπουλος. ‘Οπως ανέφερε τις ημέρες των Χριστουγέννων βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως δαιμόνια, οι  «καλικάντζαροι», οι οποίοι δημιουργούν προστριβές. 

Μητσοτάκης: Τι δεν… είπε στους δημοσιογράφους για τις αντιρρήσεις Σαμαρά 

Ο κ. Παπαδόπουλος επικαλέστηκε μάλιστα την εμπειρία του ως γιατρός.  

«Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι» ισχυρίσθηκε. 

«Φωτιές» άναψε ο Νατσιός με όσα είπε στη Βουλή για τις αμβλώσεις

Ο βουλευτής της «Νίκης» πρόσθεσε: «Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες, οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά! Γι' αυτό βγήκε ξέρετε και "το ξύλο της χρονιάς"».  

Νίκη - Νατσιός: «Να γίνεται αγωγή της αγνότητας στα σχολεία»

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ακόμη ότι «οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top