Μητσοτάκης: Τι δεν… είπε στους δημοσιογράφους για τις αντιρρήσεις Σαμαρά 

Το πρόβλημα με τη μέση του και η επισήμανση σε Τασούλα για ζέστη στην αίθο

Σύντομη συνομιλία με τους δημοσιογράφους είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνοντας από την αίθουσα της Ολομέλειας, όπου δέχθηκε προηγουμένως, ως είθισται, τα συγχαρητήρια των βουλευτών της ΝΔ για την υπερψήφιση του Προϋπολογισμού. 

 

Μητσοτάκης στη Βουλή: Ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ και αύξηση εφημεριών στο ΕΣΥ  

Ο κ. Μητσοτάκης πάντως, απέφυγε να απαντήσει στους δημοσιογραφικούς υπαινιγμούς για «θερμές μέρες», λόγω του «μπρα ντε φερ»  της κυβέρνησης με τον Αντώνη Σαμαρά τις τελευταίες μέρες, για το ζήτημα της «νομιμοποίησης» των μεταναστών. Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να προσέλθει τις επόμενες μέρες εκ νέου στη Βουλή αν χρειασθεί,   ιδίως αν για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που περιέχει την επίμαχη τροπολογία ζητηθεί ονομαστική ψηφοφορία.

Σαμαράς: Συνεχίζει το μπρα ντε φερ με την κυβέρνηση για τους μετανάστες

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι  τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε οξύ πρόβλημα με τη μέση του, λέγοντας ότι σήμερα… στάθηκε όρθιος επί μια ώρα, ενώ πριν από δύο μέρες κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δεδομένο. Το πρόβλημα έγινε πιο έντονο τις μέρες που συμμετείχε στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. 

Πάντως ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε προς τον Κώστα Τασούλα ότι φέτος στη Βουλή είχε αρκετή ζέστη και εν συνεχεία αποχώρησε προς το γραφείο του. 

Ενδιάμεσα έβγαλε φωτογραφίες με τον γιο του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Σπανάκη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι... απόψε θα στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του! 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top