Νέα παραίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ - «Ένα αριστερό κόμμα, δεν έχει ιδιοκτήτες»

Θα υποδεχόταν τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ημαθία - Η ανάρτηση του Καλδάρα

Ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, ανακοίνωσε διαγράφει τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα

Μια ακόμα αποχώρηση σημειώθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύοντας την περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Μακεδονία. Συγκεκριμένα, παραιτήθηκε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Καλδάρας, ο οποίος θα υποδεχόταν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον νόμο το πρωί της Κυριακής.

Ο Κασσελάκης επέστρεψε στην Ελλάδα - Στη σκιά των διαγραφών η συνεδρίαση

Λίγο πριν γνωστοποιήσει την παραίτησή του, ο κ.Καλδάρας έκανε μια αινιγματική ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. «Ένα Αριστερό προοδευτικό κόμμα, δεν έχει ιδιοκτήτες, ούτε ενοικιαστές. Έχει μόνο εργάτες που έχτισαν το οικοδόμημα με θεμέλια την ιδεολογία, την ιστορία, το καταστατικό. Όλα τα άλλα είναι έπεα πτερόεντα» έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, ο κ.Κασσελάκης θα μεταβεί στην Ημαθία, όπου στις 11:30 θα βρεθεί στον κεντρικό πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας. Την ίδια μέρα, θα έχει συνάντηση στις 16:00 με τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα στη Λάρισα και στις 17:30 με συγγενείς θυμάτων Τεμπών στο επιμελητήριο Λάρισας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top