Ο Κασσελάκης επέστρεψε στην Ελλάδα - Στη σκιά των διαγραφών η συνεδρίαση

Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο με τη συμμετοχή της Έφης Αχτσιόγλου

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επέστρεψε μετά από 10ήμερη παραμονή στις ΗΠΑ και τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ. Το μεσημέρι προσήλθε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου για τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Πηγές Κασσελάκη: Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει «εμφύλιος», αντίπαλος ο Μητσοτάκης

Με την επιστροφή του ο Στέφανος Κασσελάκης στην Ελλάδα θα επιχειρήσει να στείλει και το μήνυμα της επιστροφής του κόμματος στις ράγες της ολομέτωπης αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση. 

Να κάνει δηλαδή «φυγή προς τα εμπρός» σε μια προσπάθεια ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει από την περιδίνηση που έχει μπει το τελευταίο διαστημα.

ΣΥΡΙΖΑ: Πληθαίνουν τα πρωτοκλασάτα στελέχη κατά του Κασσελάκη

Στη συνεδρίαση του οργάνου αναπόφευκτα θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις μετά τα «φύλλα πορείας» σε Στέφανο Τζουμάκα, Δημήτρη Βίτσα, Νίκο Φίλη και Πάνο Σκουρλέτη.

Παρούσα στη συνεδρίαση θα είναι και η 'Εφη Αχτσιόγλου, η μόνη αντιπολιτευτική φωνή στο 7μελές αυτό όργανο και η οποία αναμένεται να πιέσει προς την κατεύθυνση συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας και επίσπευσης του συνεδρίου.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, απόψε θα μιλήσει στο 27ο Συνέδριο του Economist όπου εκτιμάται ότι θα στρέψει τα βέλη του κατά της κυβέρνησης.

Δημοσκόπηση GPO στο Star: Στο 36,6% η ΝΔ και «ντέρμπι» ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ    

Στέφανος Κασσελάκης - Το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την πόλη της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης:

Παρασκευή 27/10

  • 13:30: Επίσκεψη στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης (Μαβίλη 33 Πυλαία), συνομιλία  με διασώστες  και υγειονομικούς – Πραγματοποίηση ομιλίας.
  • 18.00: Συνάντηση με νέους.
  • 20.30: Συνάντηση / δείπνο με μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Σάββατο 28/10

  • 11:00: Θα παραστεί στην παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.
  • 21.00: Συνάντηση / ποτό με ανθρώπους του πολιτισμού και νέους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top