Κασσελάκης: Ορίστε, δείτε τη βέρα μου – Δε μου αρέσει η υπερέκθεση  

Τι απάντησε σε όσους ασκούν κριτική γιατί είναι «απόδημος και διαφορετικός»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Νέα Υόρκη, σχετικά με την κριτική που του ασκείται, λέγοντας ότι σε κάποιους δεν αρέσει γιατί «είναι απόδημος, διαφορετικός, ή δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα», ενώ δε δίστασε να δείξει τη βέρα του γάμου του με τον  Τάιλερ Μάκμπεθ,  σε συνέντευξη που μεταδόθηκε στην εκπομπή  «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1,  με τον Γιώργο Λιάγκα.   

Κασσελάκης για άρθρα: «Δε θυμάμαι τι έγραφα, ούτε πώς ήμουν στα 24 μου»

«Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι μία από τις πολλές διακρίσεις που κάνει η ελληνική κοινωνία. Εγώ είμαι ξεκάθαρα με την πλευρά της αλλαγής στην Ελλάδα, και σε όποιον αρέσει. Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με τι βέρα φοράω  - ορίστε δείτε τη βέρα μου -  νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα...» ανέφερε συγκεκριμένα. 

«Αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν συμπαθούν το προφίλ μου. Το βιωματικό μου προφίλ. Αυτό δεν είναι πολιτική πρόταση, είναι κόμπλεξ. Ας ξεκομπλαριστούν, τι να πω, εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο. Να δω τι δουλεύει για τον κόσμο. Τι δουλεύει για τον κόσμο; Να μπορέσουμε να σπάσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων. Από το ρεύμα που ξεκοκκαλίζει το μέλλον τους ως τη Δικαιοσύνη που δεν έχει αποκούμπι ο Έλληνας. Αυτά που λέει είναι καθαρά Αριστερά» τόνισε.  

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κόμμα ετοιμάζουν οι διαφωνούντες - Βρήκαν και το όνομα!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε και το «γάντι» και στην κριτική που του ασκείται από το εσωτερικό του κόμματός του. 

«Στον κόσμο που με εξέλεξε λογοδοτώ και σε όποιον  αρέσει»  

«Όποιος θέλει να συνεργαστεί σε κομμάτι ξεκάθαρων πολιτικών προτάσεων θα δει ότι είμαι σύμμαχός του. Όποιος δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου επειδή ο Στέφανος είναι απόδημος, επειδή είναι διαφορετικός ή δεν μεγάλωσε με θεωρητικά βιβλία στο μαξιλάρι του, αλλά δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα και έτσι έφτιαξε τις απόψεις του για το πού θέλει να είναι 35 χρόνων, δεν πειράζει παιδιά, εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε, σε αυτόν λογοδοτώ. Και σε όποιον αρέσει, απλά πράγματα» τόνισε. 

Κασσελάκης: H πλειονότητα έτοιμη να αποδεχθεί το γάμο μεταξύ ανδρών


Απέδωσε επίσης την κριτική  που του ασκείται σε «κόμπλεξ» και στο «βιωματικό του. «Σιχαίνομαι τη υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωής. Την έχω σκυλοβαρεθεί και εγώ και ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν τι άλλο να κάνουν. Από όλο τον κόσμο που μας παρακολουθεί σας ζητώ συγγνώμη για την υπερέκθεση, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Να ξέρετε όμως ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της Ιστορίας. Και θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας, τον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας».

«Δεν μας αρέσουν τα Χάμπτονς, είναι νεόπλουτη ελίτ»  

Με αφορμή επίσης τα όσα αναφέρθηκαν αρχικά αλλά διαψεύστηκαν στη συνέχεια, ότι ο γάμος έγινε στα Χάμπτονς, ένα  προάστιο για εύπορους της Νέας Υόρκης, ο Στ. Κασσελάκης ανέφερε:  «Έχουμε πάει στον Ευαγγελισμό μαζί, στη ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών - νοσηλευομένων, έχει εμπειρία, ήταν νοσηλευτής εδώ, στον Covid εδώ ήμασταν, δεν πήγαμε στη Φλόριντα να περνάμε καλά, ή στα Χάμπτονς -τα σιχαίνομαι και όλα τα Χάμπτονς, είναι νεόπλουτη ελίτ, ανταγωνιστική, δεν μας αρέσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top