Κασσελάκης για άρθρα: «Δε θυμάμαι τι έγραφα, ούτε πώς ήμουν στα 24 μου»

Η απάντηση στη δημοσίευση της Εφημερίδας των Συντακτών

Απάντηση για τα άρθρα που παρουσίασε η «Εφημερίδα των Συντακτών» σχετικά με τη θετική βλέψη του Στέφανου Κασσελάκη στο παρελθόν για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, τις απολύσεις στο Δημόσιο και τη μείωση του κατώτατου μισθού, έδωσε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για άρθρα που έγραφε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» της Νέας Υόρκης, τα οποία εντόπισε και παρουσίασε η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Κασσελάκης - Τάιλερ: Στη Νέα Υόρκη ο γάμος, στην Ελλάδα το γλέντι

«Δεν θυμάμαι αυτά τα άρθρα. Δεν θυμάμαι πώς ήμουν 24 χρονών» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο 24χρονος Στέφανος ίσως να μην ψήφιζε για τον 35χρονο Στέφανο», δήλωσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό «COSMOS FM» το πρωί της Κυριακής.

«Κατ’ αρχάς δεν θυμάμαι αυτά τα άρθρα. Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρονών. Ήμουν ένα παιδί το οποίο δούλευε σε έναν πολύ δύσκολο τομέα, δούλευα πάρα πολύ σκληρά. Ήμουν σε μια σχέση με μια κοπέλα που δεν ήμουν χαρούμενος, προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου και να βοηθήσω τους γονείς μου. Ήταν ένας τομέας, ο χρηματοοικονομικός, που είχε ακόμη μεγάλη τοξικότητα και αναβρασμό μέσα του. Ήμουν ένα παιδί της ομογένειας τότε που ήταν πολύ νευριασμένο με αυτά που γινόντουσαν στην Ελλάδα», δήλωσε.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» υπάρχουν δεκάδες κείμενα του Στέφανου Κασσελάκη, που έγραψε πριν δέκα χρόνια, ως φοιτητής και νεαρός εργαζόμενος στις ΗΠΑ.

«Είναι καιρός να καταλάβουμε όλοι και όλες ότι την πιο νωπή εντολή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ την έχει ο πρόεδρός του ο οποίος εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά και μάλιστα εκλέχτηκα με ξεκάθαρες πολιτικές προτάσεις. Έβαλα ιδέες προτάσεις μπροστά. Ο κόσμος ήξερε», δήλωσε.

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκαν οι τομεάρχες - Όλα τα ονόματα

«Χρειάζεται να μιλάμε για τα άρθρα μου από το 2012 για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε την προσοχή μας από τη φτωχοποίηση του Έλληνα πολίτη; Είμαστε σοβαροί πλέον;» τόνισε. «Bιωματικά μεγάλωσα, έγινα επιχειρηματίας, είδα ανισότητες, άλλαξε ο εαυτός μου και επέλεξα, παρά το γεγονός ότι γνώριζα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επέλεξα να πάω με τον Αλέξη Τσίπρα για την διακυβέρνηση που έκανε την περίοδο 2015-2019, την καλή διαχείριση που έκανε στο τέλος της ημέρας» υπογράμμισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top