Νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από το γραφείο του στη Βουλή

«Θα τους τρελάνουμε στις παρεμβάσεις»

Νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από το γραφείο του στη Βουλή / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στο γραφείο του στη Βουλή ξενάγησε τους… followers του ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ένα βίντεο που ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook.

Κασσελάκης στο Star: Θα πάω στον στρατό – Πού θέλω να υπηρετήσω

Ο κ. Κασσελάκης προειδοποιεί μέσα από το νέο του βίντεο ότι  θα «τρελάνει» το πολιτικό σύστημα με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις. 

Πώς θα το κάνει αυτό; Ενεργοποιώντας όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του κόμματος. 

Κασσελάκης στο Star: Βεβαίως και είμαι Αριστερός– «Όχι» σε διάσπαση  

«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως “χειροκροτητές”. Δεν πρέπει να λειτουργεί έτσι η πολιτική», αναφέρει και συνεχίζει λεγοντας:

Kασσελάκης: Η κυρία Μιχαηλίδου ήρθε απρόσκλητη- Τι απαντά η ίδια

«Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά. Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό; Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι φτιάχνουμε κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν τις εκλογές, αλλά από σήμερα. Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις, διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγή πολιτικής. Και χρειάζεται μόνο ένα: Εσένα. Γίνε μέλος στο isyriza.gr», λέει στο video ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top